Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők 33F aki napi szinten egy 25 éves Suzuki Swift Sedannal jár,mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
Randiznátok egy suzukis pasival?dec. 5. 18:17
12/25 anonim válasza:
Semmilyen más tulajdonságod nincs, csak a Suzuki?
13/25 he84 válasza:
Inkább fura, ha valaki a kocsijával akar "villogni" mások előtt. Csak aztán ne legyen csodálkozás, hogy "azok a nők csak a kocsim miatt szeretnek".
14/25 anonim válasza:
Annyira szánalmasak ezek a "nők csak a pénzre/kocsira/lakásra mennek" kérdések.
Menjezek át más platformra, aztán ott szidhattok monket orrba-szájba.
Az én páromnak nincs még jogsija sem (csak motorra), nem is gazdag, mégis imádom. A lúzerségeteket meg ne húzzátok rá a nőkre.
15/25 he84 válasza:
Igaza van a 14-es válaszolónak. Nálam is a barátom se nem gazdag, nincs is neki kocsija, mégis őt szeretem magát az embert.
16/25 anonim válasza:
Semmi. Van kocsija és jigsija az a lényeg. Nekem jobb és nagyobb kocsim van, ha olyan helyre megyünk az enyémmel megyünk.
N 32
17/25 Oldfire válasza:
Te se szaporodj. 30 felett még ilyet kérdezel? Óvodát kijártad már?...
18/25 liliom99 válasza:
Teljesen mindegy, milyen kocsid van. A suzuki egyébként egy jó autómárka, fürge és keveset fogyaszt.
19/25 Misticboy válasza:
Van egy olcsó jó autója. Ne ütközzön vele. Azt nem bírja. 18f
20/25 anonim válasza:
Nem. Most már csak Toyotással randizom, bele is szerettem rendesen :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!