Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok/nők 33F aki napi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők 33F aki napi szinten egy 25 éves Suzuki Swift Sedannal jár,mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Randiznátok egy suzukis pasival?

dec. 5. 18:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
22%
Semmi. Nem.
dec. 5. 18:24
 2/25 anonim ***** válasza:
75%
Ha tetszene a férfi, vonzódnák hozzá és humora is lenne, akkor igen, persze 🙂.
 3/25 anonim ***** válasza:
52%
+ne legyen aszexuális
 4/25 anonim ***** válasza:
78%
De jó. Egy kocsi alapján ítéljem meg a személyiséged, a külsőd? Oké...
dec. 5. 18:40
 5/25 anonim ***** válasza:
34%
Jé 25 évesen van autója.
dec. 5. 18:41
 6/25 anonim ***** válasza:
74%
Nem az autó lenne a red flag, hanem az, hogy ilyen kérdést tesz fel...
dec. 5. 18:54
 7/25 anonim ***** válasza:
49%

Férfiként írok!

Sok nő a külső tényezőt nézik. 3 autóm van, egy zárt dobozos munka miatt.

Egy Humner H3

És egy Suzuki Swift szaladgálnak. Ha munkában vagyok nyilván dolgozók de a nők lenézik a melóst. Suzukival vagyok senki még be sem néz az autóba. De ha a Humnerel vagyok még a férj mellette ül és mosolyog, kacérkodik a nő. Ennyit a női nemről! Inkább maradok független mint ilyen nővel éljek.

dec. 5. 19:19
 8/25 anonim ***** válasza:
49%
7. Jól irod, nekem régi Peugot Boxer van munkába kb leköpnek a nők ha kiszállok belőle meg egy szép újabb Passat kombi én is tapasztalom hogy átlagos nők is teljesen másképp néznek és viszonyulnak hozzám ha ezzel vagyok igy tényleg jobb egyedül lenni.
dec. 5. 19:26
 9/25 anonim ***** válasza:
47%

Volt hogy a lakásban voltam egy házaspárnál és a nő kikezdett velem amíg a férje a wc N volt. Akkor a Humnerel voltam. Telefonszámát oda adta. Ez milyen már? És mintha semmi nem történt volna.

dec. 5. 19:31
 10/25 anonim ***** válasza:
37%
Nem számít, nyilván egy fokkal jobb egy jó autó de tényleg annyira apróság ez, nem ez a mérvadó. Már az is egy tök jó dolog hogy van kocsija és ha bármi van eltudunk menni A-ból B-be. Ugyanez lakásnál is !
dec. 5. 19:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!