Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedek végre egy rendes pasival de cukorbeteg. Mit kaphatok el tole? Mennyire lehet toxic?
Csak mert volt már beteg barátom. Merhetetlen mérgező volt. Állandoan a betegségei körül forgott, viraminok gyogyteak meg allandoan ezek voltak a témái, az érműtétje foginysorvadása, gombái candidái. Aztán el is kaptam. Azota nekem is diétáznom kell, es amikor sulyosabb beteg volt állandoan engem mart meg fikázott kikészített, zavarta, hogy nem én vagyok beteg.
Azota se szexelek senkivel csak ovszerrel vele 1 évet jártam. Mélységesen megbántam, a sok lelki terror miatt is. És nem győztem fogirvoshoz is járni száj és fogak tisztításra, mindent megcsináltatni javítani.
Aztán lett másik párom ő teljesen egészséges, de ha beteg se terhel le, nem szid nem árt nekem, boldogok voltunk erre az meg megcsalt lelépett.
Es most 1 év szunet után ismerkedem randizunk, szinte már járunk, nagyon mély lelkis kötődős a kapcsolat, szex még nem volt, ő nem szexorientált de amugy ezek után én se.., de komolyan gondolja velem, de szóval az elején vagyunk, még nem voltunk ugy hogy huzamban többnapokat együtt a napi rutin, több nap egyuttalvás egyutt élés meg ezek.
Néha említi hogy szurkálnia kell magát meg diabetikus sütit vesz,es ilyenkor belemerülne hosszassabban taglalni az egészet milyen vérképe szintje van meg ezek de elterelem.
És állandoan azzal jön pl hogy megcsókolna ölelne meg ezek.
Igazából én meg félek. Ha állandoan szurkálja magát az a nyálkahártyájában is benne van, a nyállal is terjednek baktériumok is, meg nekem nem kell inzulin, oke lehet hulyeség, de ott van az is pl akiket ismerek cukrosakat 27 éves de rohad a lába, soha nem gyógyuló hegei vannak állandoan kötözésre jár, szoval a cukorbetegek is gondolom állandoan a betegségeik körül forognak csak.
Hogyan legyek alkalmazkodó mikor amugy semmi bajom nem lenne vele?
Jaj, kérlek, hagyd!
Nem kell neki a cukorbetegsége mellé még egy szellemileg visszamaradott társ is.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!