Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon az igazat mondja? 20/L
Valószínűleg van felesége/barátnője és még az is lehet, hogy a munkája sem valós csak ezzel jól tud neked alibizni, hogy most miért nem tud találkozni és miért kell később stb... (Nyilván mert "otthon" is kell valami alibi, mert tilosban jár.")
Persze lehet tényleg nem használja a facebookot (én sem nagyon használom, de beszélgetni ettől még messengeren szoktam..) de ettől még messengeren lehet dumálni.. igazából semmi nem indokolja, hogy ne ott beszélgessen veled, csak az, hogy titokban kell lennie ennek..
Annak utána tudsz nézni hogy valóban orvos-e. Rá lehet keresni pl a googleba, hogy xy kórházban kik dolgoznak pszichiáterként. Nála voltál már a lakásában, házában?
Egyébként én is azt gondolom sántít valami körülötte.
"A lényeg, hogy amikor kérdeztem, hogy nem beszélünk-e inkább fb-n keresztül, mondta, hogy nem, mert nem használ semmilyen közösségi oldalt, ezért whatsappon keresztül tartjuk a kapcsolatot."
Sokan a 30 év felettiek közül tényleg úgy vannak vele, hogy van egy Facebook profiljuk, de szinte soha nem lépnek fel rá és a Messengert sem használják, hanem csak a Whatsappot és a Vibert, szóval simán lehet, hogy igazat mondott.
#7-8
Igen, de itt nem az a szitu. Konkrétan letagadta, hogy van neki. Miközben kiderült, hogy amúgy meg de. Ha simán nem használná azt írta volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!