Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Feministák! Ti szeretitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feministák! Ti szeretitek a nőies, férfiakat elcsábító, bódító parfümöket? Vagy jó nektek a saját szagotok is?

Figyelt kérdés

ma 18:36
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
3 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem érdekel, mi csábítja a férfiakat, az a fontos, hogy nekem tetszen az illat. Sok parfümöm van.
ma 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
16%
Mi az hogy feminista? A feminista az nem az hogy pont az.rik a pasikra mi tetszik nekik meg mi nem?
ma 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
16%
*lesz.rja
ma 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ össze a feminizmussal, de én minden erőteljes illatot nehezen viselek, legyen az női, vagy férfi, pqrfüm, vagy deo, vagy dezodor.
ma 18:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hordok parfümöt, de olyat, ami nekem tetszik, az, hogy a férfiaknak mi tetszik, nem szempont. És jó lenne ezt a szélsőséges gondolkodást elfelejteni, hogy vagy a férfiaknak való tetszés céljával használ valaki parfümöt, vagy az egyetlen alternatíva, hogy direkt büdös.
ma 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A parfümhasználat nem függ össze a feminizmussal.

Nem a “férfiak elcsábítására” viselek parfümöt. Szeretem, ha jó illat vesz körül, ezért mindig a hangulatomhoz választom.

Az, hogy valakinek ettől vonzó leszek, nem szándékos.

ma 18:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Egy parfümöt használok általában, Paco Rabanne Olympeát, döntse el mindneki, hogy szerinte ez jó vagy sem, én szeretem és nőies illat elvileg, de nem szoktam kikérni a férfiak véleményét róla. Természetesen ha tetszik a kiszemeltemnek, annak örülök. Emellett zuhanyozni is szoktam tusfürdővel, dezodort is használok és illatos bőrradírt is, ott is jó illatom van, ahol nincs parfüm. De nem a férfiak miatt nem mászkálok poshadt hónaljszagúan, megnyugodhatsz.
ma 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!