Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randi után szokott megtörténni?
Figyelt kérdés
Én 30 vagyok, a lány 20. Harmadik randi jön. Eléggé visszahúzódó a lány úgyhogy nem az a tipikus "ugorjunk fejest" lány. Én egyáltalán nem siettetem tehát nem az a kérdés, hogy hogyan vehetném rá, addig várok amíg készen nem áll rá és tiszteletben tartom ha ő nem is mutat rá hajlandóságot. Csupán az aggaszt hogy gyávának fog hinni egy idő után amiért nem kezdeményezek. Szóval olyan kis félénk úgymond. Csak úgy randizzunk és kész? Csak várjak, hogy mikor jelez?nov. 26. 17:34
2/11 anonim válasza:
Ez kicsit sem tini kategória, a 20 éves sem tini, te meg 30 évesen lassan középkorú leszel. Korban hozzád illő áldozatot nem találtál??
3/11 anonim válasza:
Mármint mi? Első csók vagy szex?
Nem kell jelzésre várni, de azt azért látod rajta, hogy mikor kezdi jobban elengedni magát. Addig is szép lassan tudsz közeledni hozzá. Pl. érintsd meg és látod, hogy befeszül tőle vagy kényelmesen érzi magát. Legyél kezdeményező, de tartsd tiszteletben az ő tempóját és fokozatosan haladjatok, ne letámadd, mert már x. randi és kéne.
4/11 A kérdező kommentje:
Jó, véletkenül rossz kategóriát választottam, nem gondoltam hogy ez lesz a fő téma.
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat.
nov. 26. 19:39
5/11 anonim válasza:
Nálunk 3. Randin volt az első csók, utána csak egyre több egymáshoz érés, ölelés, kézfogás, puszi, (+csók), szóval szoktuk egymást, sokat beszélgettünk és programoztunk, és kb a 13. találkozás körül volt az első petting, de akkor is csak felfedeztük egymás testét, kinek mi a jó, az első szex rá pár alkalommal történt meg. Én is visszahúzó vagyok, szóval nekem ez így könnyebbség volt, hogy nem kell egy kvázi idegennel lefeküdni. Szerintem ha szép lassan közeledsz, úgyis látni fogod, hogy mikor engedi el magát jobban:)
6/11 anonim válasza:
Nálam a második-harmadik randin alap. Ha nem megy, nem egymást keressük.
7/11 anonim válasza:
30 évesen ha ennyire nem tudod mit kellene tenni, az elég nagy baj.
9/11 A kérdező kommentje:
7-es, akkor ne foglalkozz vele, elvégre nem a te bajod.
A többieknek köszönöm a válaszokat!
nov. 26. 21:50
10/11 anonim válasza:
Én csak a 20 éves kiscsajt sajnálom. Itt a példa, hogy a kor nem mindig egyenlő a tapasztalattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!