Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó dumákat tudtok, amikkel dicsekedhetek lányoknak?
Figyelt kérdés
15F. Hihető hazugságokra gondolok, amiket lehet hogy elhisznek és érdekesnek találják. Az sem baj ha kiderül, hogy nem igaz, mert vicces vagyok. Csak nem jut eszembe semmi jó ötlet.2010. nov. 5. 22:09
11/18 anonim válasza:
én azt hazudtam, hogy 17 helyett 18-nak mondtam magam. Aztán azt hazudtam, amikor le akartam rázni, hogy elköltöztünk, aztán azzal csíptem fel barátnőmet, hogy találkozam brad pittel, és hogy haverok vagyunk.Azóta kiderült, de csak röhögött rajta :D
20/F
12/18 anonim válasza:
én meg azt hazudtam neki, hogy apám a NASA-nál dolgozik. haverom meg azzal, hogy ő már kinyomta a 200 kilót fekve. olyan vékony a gyerek, hogy egy ceruza mögé elbújhatna, de bejött neki. xD
13/18 anonim válasza:
Vagy mondjuk azt is hazudhatod hogy 20 kiót nyomtál a WC -be kicsit kevesebb mint a 200 kiló de érdekesebb!
14/18 anonim válasza:
Vagy mondjuk kezdj el osztálytársaidról olyanokat terjeszteni hogy Tibi fekvenyomás közbe összefosta magát vagy pl. hogy Géza meghúzta édesanyát stb.
15/18 anonim válasza:
Ennyire ne legyél low, hogy csak füllentéssel jössz be egy lánynak. Ez a menősködés (van 200 tévém az apám maffiózik az uncsitesóm a miniszterelnök stb) nálunk általános 3. osztályban volt divat. Csak önmagad add! Ha én lennék a lány helyében és kiderülne, hogy hazudsz, akkor szánalmasnak tartanálak. Ez még csak nem is vicces, sokkal jobb humor is létezik.
16/18 anonim válasza:
Tuti szöveg minden jò gàdzsinak bejön: szia cica, van gazdàd?! Ha meg csak hazudni tucc akk nem lessz sose csajod.
17/18 anonim válasza:
A dicsekvés iszonyatosan lelombozza és taszítja a nők többségét. Aki dicsekszik, az nyilvánvalóan nem érzi magát jól a bőrében, és kisebbrendűségi érzése van, emiatt próbál valahogyan kompenzálni. Úgy érzi, dicsekvés nélkül kevesebbet ér, mint mások. Ezt egy kicsit is tapasztalt nő már egy-két mondatból levágja.
18/18 anonim válasza:
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 06:13
Ez az egyik legundorítóbb szöveg amit ismerek.. Bár tökéletes válasz rá: Van, és utálja a patkányokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!