Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfi szakadt, koszos ruhában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi szakadt, koszos ruhában miért lehet?

Figyelt kérdés

Egyébként jó anyagi körülmények között élő férfi igénytelen ruházatban jelent meg az első három randin. Minden más stimmel, érzelmek is kezdenek kialakulni részemről ezért kétségbe estem.

Az első randin megjegyezte hogy "hogy nézek ki melletted", gondoltam összekapja magát a másodikra de akkor még koszos is volt.

Mi lehet ez? Igénytelenség? Hozzam szóba vagy ciki?

nov. 25. 04:52
1 2
 11/20 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Vannak ilyen fazonok. Az en parom pl jo minosegu, gyakran markas ruhakat hord, de... elmegy oltonyben, nyakkendoben megbeszelesre, es ott meg kell nezni egy gepet: siman belebujik, a tudasvagy nagy ero. A patyolatban mar rohognek, ha meglatnak, azt mondjak, van egy vegyeszuk is, de mi vagyunk a 2. legnagyobb kihivas.:)
nov. 25. 08:38
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, hogy ő a király álruhában. Bocs, ez jutott eszembe. De te döntesz, hogy minek nézed.
nov. 25. 08:44
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

1. A férfiaktól nem várja el a társadalom annyira az igényességet.

2. Az a megjegyzése az első randin személyes vélemény szerint csak színjáték / performatív / játszmázós volt. Magától eszébe nem jutna igényesebbnek lenni, csak és kizárólag azért mondta, hogy kicsikarja belőled azt, hogy "jaj, nem baj", ill. hogy ne tűnjön teljesen fogalmatlan ápolatlan parasztnak.

3. Miután nem mondtál semmit, úgy van vele, "ha így is oké vagyok ennél a nőcskénél, minek erőltettem meg magam?"

Én beszélnék vele, hogy így nem szeretnék vele nyilvános helyen mutatkozni, és örülnék neki, ha annyi energiát azért belefektetne a találkozókba, hogy tisztán, kellemes külsővel jelenik meg, mert ez egyébiránt tiszteletlenség.

nov. 25. 13:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

13# De igenis elvárjuk a fasziktól hogy igényesek legyenek.

Más kérdés hogy ők szarnak rá.

Aztán csodálkoznak ha nem jutnak nőhöz.

nov. 25. 14:15
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

14: itt nem arról van szó, hogy az egyes nők elvárják-e, hanem hogy a társadalom. Azért még mindig bőven van arra példa, hogy:

- "jaj, az igazi férfinak mindig van egy kis izzadtságszaga"

- "a férfi jó, ha egy fokkal szebb az ördögnél"

- igényes, ápolt, csak mondjuk csúnyácska vagy duci nőnek vadidegen pasik beszólnak meg röhögnek rajta rendszeresen ("hát ilyen kucu lábakhoz nem vennék szoknyát", "ha nekem nőként ilyen combjaim lennének, ki sem mennék az utcára / megölném magam", "hájas tehén" és társai), míg ilyet azért elég ritkán látok fordítva még igénytelen férfiakkal szemben is (pedig bőven mászkálnak pl. büdös, izzadt félmeztelen pohosok az utcán vagy tömegközlekedésen)

nov. 25. 14:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
15# nem tudom milyen maradi körökben mozogsz, de ezeket kb 20-25 éve hallottam utoljára. Már rég kiment a divatból a slampos szakadt megjelenés.
nov. 25. 14:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is zavarna. És én se azt várom el , hogy Gucci öltönyben jelenjen meg valaki a randin. Teljesen oké , ha lazábban /kényelmesebben szeret öltözni. Engem nem csak a koszos ruha zavar , hanem ha esetleg meg valakinek tiszta is a ruhája , de mondjuk kinyúlt , megjelenik egy kapucnis pulcsiban , kinyúlt pólóban, amiben én max otthon a kanapé előtt tespednék sorozatokat nézve. És mégegyszer mondom nem márkás öltöny kell, nekem simán jó a farmer/póló kombó, még márkás sem kell, az se érdekel, de ne úgy nézzen ki azért az anyaga , mintha a kutya szájából húztak volna ki. Én minden randira igényesen öltözöm fel, egy csinosabb ruha , felső normális farmerral, finom egyszerűbb smink stb. Az a pasi aki szerint ez felszínesség, hat kiváncsi lennék, hogy ha egy nő jelenne meg így akkor mit szólnának. Szerintem ez a másik fele tiszteletlenség, és aki általában ennyire igénytelen, az valószínűleg mással kapcsolatban is az. Én magamat egyaltlan nem tartom páváskodó insta p**csanak, teljesen átlagosan/inkább lazábban öltözöm, de az alapvető tiszteletet mindig megadom. És ne azt a kategóriát nézzük, ahol esetleg valaki annyira szegény, hogy nincs pénze meg ételre sem, nem hogy egy fokkal jobb minőségű ruhára. Amit én tapasztalok , hogy rengeteg ilyen ember van (nem csak férfiak , némelyik nő is), aki simán megtudná magának engedi, de egyszerűen igénytelen.
nov. 25. 14:37
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom "egyszerű kétkezi melós", szóval munkásruhában jön-megy dolgozni, viszont mikor hazaér, egyből zuhany és átöltözés.

Ha egy randin valaki koszosan/szakadtan/büdösen jelenne meg, akkor azt gondolnám, hogy nem is akar nekem tetszeni. Szerintem ez nettó tiszteletlenség a másikkal szemben. Tuti nem lenne második alkalom.

nov. 25. 14:53
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Észhez térítettetek. Ezt belső értékekkel nem lehet kompenzálni.
nov. 25. 15:05
 20/20 A kérdező kommentje:

Update; összekapta magát magától 🙂

Az ötödik randi után írt, hogy elmegy vásárolni magának és hála az égnek normális alapdarabokat vett.

Szerintem csak sokáig élt egyedül és elhagyta magát, de azóta is dúl a szerelem 🥰

tegnap 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!