Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szakadt, koszos ruhában miért lehet?
Egyébként jó anyagi körülmények között élő férfi igénytelen ruházatban jelent meg az első három randin. Minden más stimmel, érzelmek is kezdenek kialakulni részemről ezért kétségbe estem.
Az első randin megjegyezte hogy "hogy nézek ki melletted", gondoltam összekapja magát a másodikra de akkor még koszos is volt.
Mi lehet ez? Igénytelenség? Hozzam szóba vagy ciki?
Na, amikor a hejcegnő randizik....
Le merném fogadni, van egy kis koszfolt a kabátján, vagy kicsit kopottabb rajta a farmer.
Melóhelyeken is ilyen radarszemű nők tespednek az irodában, és azt koslatják, kin, milyen ruha van.
Randizz inkább nővel, ti tollászkodtok a fürdőszobában órák hosszat, meg minden létező tükör előtt.
De ha ez teszt: nekem olyan pasi se kéne, aki így áll hozzám ismeretlenül. Ez a "minden nő gold digger ribi" mentalitás nekem nem pálya. Normális pasi első randin igenis adjon az első benyomásra, és az legyen a fontos, hogy nekem bejön-e annyira, hogy lesz folytatás. Engem akarjon meghódítani, és azon aggódjon, hogy ő mennyire felel meg nekem.
Ez a lenéző, na lássuk, mit szól hozzá, ha retkesen, szakadtan állítok oda, hátha egyből sikerül elüldözni, pfff... Pont leszarja, hogy megyek vagy maradok, nem is érdeklem.
Ha ettől királykisasszony leszek, mert ezeket elvárom, akkor az vagyok. Felállok, megigazítom a koronám, és emelt fővel elvonulok. Ő meg szórakozzon azzal, akire gondolok.
Azzal kiegészíteném hogy előzőleg ismertük egymást más területről de akkor formaruhában voltunk mindketten. Nem ápolatlan egyébként és okos-jófej is.
De nem 1 kis szakadás volt hanem sok, plusz foszló kabátujj. A kosz pedig nem kicsi volt, hanem elől-hátul olaj és sárfolt.
Akkor őszintén mondd el neki, hogy elbizonytalanodtál, mert a munkából úgy ismered, hogy normális a megjelenése, tiszta és ápolt. Viszont a randin úgy jelenik meg, mint aki egész nap kocsit szerelt, kicsit sem tisztel meg azzal, hogy jelenik meg a találkozón.
#3 idióta vagy. Az nem hercegnőség ha valaki van annyira igényes hogy nem járkál koszos ruhaban. Pláne nem megy el úgy randizni.
Ha szobafesto vagy és munka után festekesen érsz haza az természetes, de az hogy koszosan jelensz meg randin az nem. Minimum hogy az ember megtiszteli a másikat annyival hogy lefürdik és tiszta, de legalább flekk mentes ruhát vesz fel.
Ha csak nem mélyszegénységben él valaki ez nem lehet pénz kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!