Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha naponta próbálsz 30-45...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha naponta próbálsz 30-45 éves férfiként ismerkedni ismeretlen 32-47 éves nőkkel az utcán, neten, bárhol mennyi idő múlva várható, hogy lesz randi is ?

Figyelt kérdés
ma 09:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%
Az kizart dolog mer en nem tudom
ma 10:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Elírtam. 30-45 éves nőkkel próbálsz naponta ismerkedni 32-47 éves idősebb férfiként az utcán, neten, bárhol mennyi idő múlva várható, hogy lesz randi is ?
ma 10:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Attol függ.

Elköteleződsz?

ma 10:04
 4/11 anonim ***** válasza:
88%
Ha minden nap próbálkozol 20-30x, pár hét alatt összejön
ma 10:04
 5/11 anonim ***** válasza:
29%

ChatGPT:

"Az ismerkedés időtartama egyénenként és helyzetenként nagyon változó lehet. Ha naponta aktívan próbálsz 30-45 éves nőkkel ismerkedni, az első randi időpontja több tényezőtől függ:

- Megközelítés és hozzáállás: A nyitott és őszinte kommunikáció sokat segíthet. Ha pozitívan és tiszteletteljesen közelítesz másokhoz, nagyobb eséllyel alakulsz ki kölcsönös szimpátiát.

- Kommunikációs készségek: Jó hallgatóságnak lenni és érdeklődést mutatni a másik iránt fontos. Az online és személyes kommunikációban is érdemes odafigyelni erre.

- Közös érdeklődési körök: Ha olyan helyeken próbálkozol, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak (pl. hobbicsoportok, események), növelheted az esélyeidet.

- Kitartás és türelem: Lehet, hogy időbe telik megtalálni a megfelelő személyt. Ne csüggedj, ha azonnal nem sikerül.

Általánosságban, ha naponta aktívan ismerkedsz, néhány héten belül jó eséllyel sikerülhet randit szervezni. Fontos azonban, hogy a minőségre és a valódi kapcsolatteremtésre helyezd a hangsúlyt, ne csak a mennyiségre."

ma 10:06
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

1#3# vagyok hozzáteszem én sajat kutfőből írtam a valaszt!!

Értekeljétek!!

ma 10:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Hosszútávú, komoly kapcsolat a cél az ismerkedésnél !!
ma 10:11
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, hogy mennyire vagy jóképű, magas, nem elhízott/vézna gyenge, illetve mennyi pénzed/fizud/vagyonod van.

1 hét alattól a soháig bármi lehet a válasz. De aki tényleg a nők szemében vonzó pasi ez vagy az miatt, annak nem nagyon kell erőlködnie.

Ja meg persze az is létezik, amikor csak rád fanyalodik egy nő, mert amúgy nem jössz be neki, de akar valamit tőled (családot, társaságot, mostaninál nagyobb jólétet, biztonságot), de azt nem nevezném egy túl örömteli kapcsolatnak, ahol őszintén vonzódnak hozzád.

ma 11:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én összejönnék a ChatGPTvel, nagyon értelmes;)
ma 12:16
 10/11 anonim ***** válasza:
46%
9 hajrá
ma 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!