Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy idővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy idővel bizonyos emberek újra és újra felbukkannak az életünkbe?

Figyelt kérdés
Nálam ez annyiszor előfordul, és nem feltétlen az exekre gondolok. Kinek mi a véleménye erről a dologról? 27/L

nov. 18. 23:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól függ az ember mire koncentrál. Még tudatalatt is.
nov. 19. 00:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha spirituálisan nézem (valamennyire hiszek benne talán), akkor azért mert dolgod van vele...azt neked kell mérlegelni, hogy "visszafogadod-e" az életedbe vagy sem.

N 32

nov. 19. 00:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, nekem évek/hónapok elteltével csak úgy random nem igazán jut eszembe bármelyik férfi is, főleg olyan akivel csak a randiig jutottam el. Ezt most példának szántam, mert a napokban keresett fel egy ilyen fiú megint, de lehet van igazság abban amit írtál. Köszi a választ!
nov. 19. 00:24
 4/9 A kérdező kommentje:
2/3, ez nekem is megfordult a fejemben, de ezt eddig akárkinek mondtam csak kinevetett.😂
nov. 19. 00:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is hiszek abban, amit a #2-es írt, pedig nem vagyok valami "őrült ezós". De szerintem véletlenek nincsenek és mindennek megvan az oka, mégha abban a pillanatban nem értjük, vagy lehet, hogy sosem fogjuk.
nov. 19. 02:38
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Lehet valami feladatod van azzal a személlyel vagy olyan személlyel, akinek hasonló a személyisége-mentalitása, stb.
nov. 19. 05:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha aktív életet élsz, szerintem természetes, hogy pár évente újra felbukkan egy ismerős arc. Nem nevezném ezotériának, inkább csak matek, valószínűség.

Ha pedig ex csak úgy rádír, valószínűleg azért mert éppen nincs semmi az életében es be próbálkozik, hátha csurran csöppen valami. Nem gondolnék mögé semmit, mert csak kihasználnának.

nov. 19. 06:43
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Legyen ex vagy megszakadt barátság, az ilyenek szerintem akkor térnek vissza az életedbe ha a kapcsolat nem lett örökre elengedve, lezárva, csak az adott élethelyzetben nem tudott aktívan működni tovább és más utakon kezdtetek el járni. Akivel kölcsönösen lezártunk mindent, az valahogy sosem bukkant fel sehol, nem futottunk össze, nem írtunk egymásnak. Az más tészta amikor bepróbálkozik valaki, akit amúgy egyáltalán nem érdekelsz komolyabban csak éppen unatkozik, az ilyenekkel nem kell foglalkozni, sem mögé látni dolgokat.
nov. 19. 09:10
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 😊
nov. 19. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!