Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor a titokzatoskodó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor a titokzatoskodó nő az mennyire red flag?

Figyelt kérdés
Engem ez már nagyon taszít, szinte mindig valami átverés volt a vége. Vagy hogy sorra hágta át az ígéreteit, szépen lassan egyesével. Volt már bárkinek is pozitív tapasztalata túlzottan titkolózó nővel?

#titokzatoskodó
nov. 16. 11:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nálam a folyamatos "mixed signal"-ozás és "red flag"-ezés már önmagában red flag, de a csodálatos "nem-e" (ld. 19) instant red flag.
nov. 16. 14:58
 22/27 A kérdező kommentje:
Értem. De akkor titkolózás, rejtélyeskedés helyett nem-e kéne inkább azt mondania? Miért tér ki sunyi, álnok, kígyó módon a válasz elől? Ha meg is mondhatná őszintén, egyenesen, hogy ő szerinte ez még túl korai kérdés, vagy hogy nem szeretne válaszolni mert megégett már ilyennel. Bennem ez nagyon sunyi, alattomos, megbízhatatlan érzéseket kelt. Nekem ez már red flag, mert én meg ilyennel égettem meg magam. Vagyis ők engem, és ki. Volt egyáltalán már olyan ember, aki jól jött ki ilyenből?
nov. 16. 15:14
 23/27 anonim ***** válasza:
46%
A te életed, old már meg! Ha már ennyire megy az angol, akkor gondolom annyira vagy felnőtt is! Uncsi már a témád.
nov. 16. 17:36
 24/27 A kérdező kommentje:
Végül is kaptam választ, a titokzatoskodó nő az rossz, valóban red flag, és ki kell dobni. Senkinek nem volt vele jó tapasztalata, hiszen akkor megírták volna. Így már nyugodt szívvel dobom ki minden esetben, ha a nőtől mixed signal van, vagy bejelez rá a red flag hogy titokzatoskodik velem.
nov. 16. 17:45
 25/27 anonim ***** válasza:
48%
A jövő incelje :D
nov. 16. 17:56
 26/27 anonim ***** válasza:
3 - Nem akar korrekt partner lenni. Akkor nem kell vele tovább ismerkedni.
nov. 16. 18:29
 27/27 mikeXxX ***** válasza:
Jobb bele se menni tapasztalat ezek igazi hazárdírozó hazug moslékosvödrök. 45f
nov. 17. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!