Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor a titokzatoskodó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor a titokzatoskodó nő az mennyire red flag?

Figyelt kérdés
Engem ez már nagyon taszít, szinte mindig valami átverés volt a vége. Vagy hogy sorra hágta át az ígéreteit, szépen lassan egyesével. Volt már bárkinek is pozitív tapasztalata túlzottan titkolózó nővel?

#titokzatoskodó
ma 11:46
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
De mi a különbség a többször faképnél hagyás, és a mixed signal féle időszakosan teljesen cseszik rád között? Komolyan kérdezem, ezek olyan női dolgok amik nagyon sok férfit megszívatnak. Ezért kérdeztem, hogy akkor már mixed signals esete is red flag, és ki kell olyankor vágni a nőt? Főleg hogy többnyire az játszma is.
ma 12:29
 12/22 anonim válasza:
Ezek nem női dolgok bro, velem férfiak is eljátszották ezt. Mixed signs=no
ma 12:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ki kell! Kell neked taktikázós?
ma 12:39
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kicsit bizonytalan voltam, de akkor mostantól a mixed signals esetén is ki fogom vágni a nőt. És mi a helyzet a titkolózással?
ma 12:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Társad akar lenni, vagy rejtvénypajtás?
ma 12:51
 16/22 anonim ***** válasza:

Faszim!

Engedd el! Akinek kellesz az ír, keres magától és nem tűnik el random! A titkolózás pedig régen rossz.. oké persze az elején, ha valami olyan kérdést teszel fel ahol még nem tartotok bizalmi szinten akkor érthető, hogy kitér előle. De ezt te látod.

Van aki pedig törődik veled, őszinte, keres mindig és társai, minden a legnagyobb rendben aztán pedig egy szó nélkül eltűnik egyik napról a másikra és ennyi volt végleg.

Szerintem engedd el a csajt.. fölösleges időt rá pazarolnod, ha már nem tetszik az elején a viselkedése.

ma 13:53
 17/22 anonim ***** válasza:
Ezen a felületen szerintem tök jogos bizonyos fokú titkolózás, mert elég magas a gyakorló elmebetegek aránya.
ma 13:55
 18/22 A kérdező kommentje:
Az elején még tetszik, amikor a legszebb énjét mutatja, de nyilván csak megjátssza magát. Ha később meg titkolózni kezd, meg mixed signallal él, akkor valóban kuka.
ma 14:29
 19/22 A kérdező kommentje:
Jó de érted, ha itt magas a gyakorló elmebetegek aránya, akkor mi a garancia hogy a titkolózó nem-e az? Miért vár el bizalmat és megnyílást, ha ő maga titkolózik? Jó eséllyel ott már komoly gondok vannak nála fejben, vagy nem őszinte, és csak hülyít.
ma 14:30
 20/22 anonim ***** válasza:
Sokan azért tikolóznak, mert párszor megégették magukat és van, hogy óvatosabbak. Gyakorló őrültek mind a két nemben vannak.
ma 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!