Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ennyire fontos a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire fontos a férfiaknál az arcfelépítés nemcsak nőzésben de sima sikeres társasági életben is?

Figyelt kérdés
nov. 14. 13:49
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

“ha annyira fontos lenne, akkor a sikeres emberek többsége nem úgy nézne ki, mint valami torzszülött/hajléktalan/paródia.”

Ezt szerintem simán azzal lehet magyarázni, hogy ezek az emberek rá vannak kényszerülve a kemény munkára, extra ambíciók táplálására mivel ezek nélkül semmi esélyük sem lenne. Mint például sportban de zenében is megfigyelhető, hogy a nyomorból származó sportolók, zenészek stb mennyivel jobbak mivel sokkal keményebben küzdöttek a sikerért mint a kényelmesebb gazdag ember gyerekei.

Emiatt látható az, hogy sikeresebbek de nem olyan szinten, hogy kedveltebbek, vagy sok barátaik lennének mint a szép embereknek hanem inkább anyagilag, karrierben, ahol amúgy a szép emberek nem is vesznek részt a versenyben mivel nincs szükségük rá, a társas kapcsolatok meg élvezetek, hedonista életmód, szex, barátnők stb elég nekik az életben, nincs extra motivációjuk karriert befutni. Egy versenyben meg ahol nincsenek szép emberek csak rondák, nyilván a rondák lesznek a győztesek is. Lásd politika. Vagy akár üzlet. Vagy tudományok.

nov. 14. 15:00
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

11

Az megvan, hogy a politikusok esetében a népszerűség szinte az egyetlen fokmérője a sikernek? Ha az emberek annyira kitaszítanák a rondákat, akkor megdőlne a kis ostoba gondolatmeneted, hiszen nem lennének sikeresek a ronda politikusok.

nov. 14. 15:03
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

"Mármint úgy értem hogy valakit a külseje miatt előnyben vagy hátrányban részesíteni az szerintem eléggé náci megnyilvánulás. De sokaknak ez természetesen nem okoz morális problémát, nem szégyenkeznek ösztöneik miatt."

A kisbabák is pozitívabban reagálnak a szebb emberekre.

nov. 14. 15:12
 14/21 anonim ***** válasza:
27%

soha nem értettem, hogy mikor ez a téma szóba kerül, akkor voltaképpen miről beszélnek az emberek.

te úgy képzelsz el egy szimmetrikusabb arcú embert, hogy már ébredésnél kacagva kel ki az ágyból, aztán kinéz az ablakon, és csak odakurjant egy jó nőnek, hogy az menjen fel egy blowjobra...? aztán a számláit se kell kifizesse, mert elég, ha küld magáról két darab félmeztelen szelfit, a telekomhoz, és a főtávhoz, és ott nyelvnyalogatva mondják majd, hogy "köszönjük!!!!"?

tudod mire mennek a szép nők ezen a bolygón? kurvák lesznek. magyarul semmire.

jobb esetben kitartott feleségek, rosszabb esetben meg vonaglanak onlyfansen, vagy valami csodával határos módon elkerülnek modellnek, de ott se nagyon vár rájuk semmi, túl azon, hogy furcsa szagú kukikkal kell megbirkózniuk.

ha egy szép nőnek van egy csepp esze, megpróbál nem a szépségéből megélni, mert tudja, hogy annak sosincs jó vége.

a "szép" (jóképű) férfiak meg tudod mire? ha nincs eszük, akkor bájgúnárkodnak 25-30 éves korukig, amikor is ráeszmélnek, hogy ebből sajnos megélni nem lehet, hogy valaki jóképű, és elmennek végre dolgozni, aztán 40 évesen már úgy néznek ki, mint egy riadt fejű alkoholista.

amelyiknek meg van egy csepp esze, nem azzal azonosítja magát, hogy jobbak a vonásai, mint a benny hillnek, hanem már 20 évesen próbál valamit kezdeni az életével.

megnyugtatlak, hogy akiket a magyar nők vonzó férfiaknak gondolnak, azokat egy hálivudi filmbe, statisztának se nagyon raknának be. lehet, hogy béla kitűnik a négyeshatoson a borostájával, és az öltönyével, de picit más lenne az összehasonlítás, ha odaállna mellé a fiatalkori tom cruise.

azok a nők meg, akik nálunk tízezer lájkot kapnak egy bugyogós fotójukra instagramon, maximum a wécét takaríthatnák egy dubaji szállodában, mert sejkfaszt nem kapnának.

teljes téveszme nálunk ez is.

nov. 14. 15:15
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Fiatal Tom Cruise? Akinek minden foga más irányba nézett?
nov. 14. 15:55
 16/21 anonim ***** válasza:
14# addig a részig egyet értettem amíg nem kezdted összehasonlítani a szép magyar nőket férfiakat Hollywooddal. Egyrészt simán vannak nálunk is olyan gyönyörű emberek, másrészt teljesen más egy amerikai és egy magyar nő/férfi arca. Itthon nyilván nehéz Tom Cruise-nak születni mert baromira nem amerikai a fejünk
nov. 14. 16:27
 17/21 A kérdező kommentje:

16

Igen sajnos a szépségideált (is) az angolszász vonal határozza meg, az a szép/jóképű ami angolszászos. Hát ha domináns egy népcsoport akkor majdnem mindenben dominál, politikában, gazdaságban, szórakoztatóiparban, divatban és igen, szépségideálban is!

nov. 14. 16:37
 18/21 anonim ***** válasza:
De én semmi ilyet nem mondtam. Sőt...
nov. 14. 16:56
 19/21 A kérdező kommentje:

18

Én kiegészítettem. Na ezen ne vesszünk össze, jön a hétvége…

nov. 14. 17:17
 20/21 anonim ***** válasza:
23%

jó megtudni gyakoriról, hogy a fiatal tom cruise is ocsmány volt. nekem a filmjeiben nem úgy tűnt, de ha te mondod...

és?

a jóképűnek titulált magyar férfiak többsége úgy néz ki, mint valami balkáni, jólfésült, erőszakos krumpli. a nők többsége pedig konkrétan kisminkelt koca. akkor is, ha 50 kiló, sajnos többségük disznóarcú.

nem véletlen írtam, amit.

ez valami totális téveszme nálunk, ahogyan ezekről a dolgokról gondolkodunk. hasonló ahhoz, mint amit a sztárságról gondolunk. amerikában mike tyson, james cameron, és a johnny depp a sztár, vagy éppen "a" valaki.

nálunk azahriah, majka, és valami celebszar médiak#rva, a betelefonálós műsorával.

miért kellene ezt annyira komolyan venni, és úgy csinálni, mintha tudnánk, hogy miről beszélünk?

nov. 14. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!