Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire fontos a férfiaknál az arcfelépítés nemcsak nőzésben de sima sikeres társasági életben is?
Mert az első dolog amit megnézel másokon, az az arca.
De ez mindenkinél fontos ismerkedésben.
Sikeres társasági élet alatt meg nem tudom mire gondolsz.
1
Ez meg kifogás a náci attitűdök legitimálására?
Bemész egy irodába szerződést kötni....kihez menne oda a hölgy szívesebben?
v.
És a főnök is kit fog kitenni az első asztalokhoz ha belépnek az emberek?? hát biztos nem a rosszabbikat...
Ez marketing is sok helyen.
A dagadt nők Barkaszt reklámoznak a szép nők új Audit
A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők itatják a sört.
7
Mármint úgy értem hogy valakit a külseje miatt előnyben vagy hátrányban részesíteni az szerintem eléggé náci megnyilvánulás. De sokaknak ez természetesen nem okoz morális problémát, nem szégyenkeznek ösztöneik miatt.
ha annyira fontos lenne, akkor a sikeres emberek többsége nem úgy nézne ki, mint valami torzszülött/hajléktalan/paródia.
az, hogy az emberek úgy gondolják, hogy nekik fontos a másik arca, tekintete, az egy dolog. az pedig egy totálisan másik dolog, hogy milyen szinten nem tudnak olvasni mások vonásaiból, tekintetéből, és általában a sunyi/görény kategóriát tartják vonzónak, vagy érdekesnek.
egy normális ember nyílt, intelligens tekintetű másikat keres, ha valamit el akar intézni.
az emberek többsége viszont buta, mint a segg, ergo fel sem ismerik az intellektust, úgyhogy találomra saccolgatnak, hogy kivel érdemes társalogni, ismerkedni, aztán általában pofára is esnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!