Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el sokan, ha valakinek egy kapcsolatban fontos a pénz, pozíció, esetleg úgy is házasodik?
Környezetemben alapvetően pozitív példák vannak.
Az egyikőjük így végezte el summa cum laudeval az orvosit, majd Amerikába ment ösztöndíjjal, a férje ingázott, amíg kint volt. Hazajött, megcsinálta a szakvizsgáját, a pasi létrehozott neki egy magánklinikát és hiába a 20 év korkülönbség, boldogok.
Egy másik a jogi egyetemen jött össze az egyik mentorával, nála is kezdett dolgozni, miután végzett. Ma már vezető partner az irodában, a férje betette az egyetemhez is.
Szintén egy másik lány MSc alatt megismerkedett külföldön egy férfivel, a pasi lakást bérelt neki, minden egyes hazaútját kifizette, mert hogy ne utazzon fapados járatokkal, ment hónapokig a se vele-se nélküle dolog, végül olyan értékű gyűrűt adott neki, mint a szüleinek az itthoni háza... Összeházasodtak, kint is élnek.
Ezek tényleg a "sikertörténetek", de nagyon sok lányt ismerek, akiknek pl. Pesten bérel így a barátjuk lakást, vagy van több lakása és beköltöznek az egyikbe. Egyik egyetemi barátnőmtől kérdeztem, hogy jutott be egy nagyon jó helyre, mint gyakornok. Erre mondta, hogy a barátja nagyon jóban van a cég igazgatójával, ő szólt neki, nem az egyetemen keresztül jelentkezett, mert nagy a túljelentkezés. Én még elsőéves vagyok, szóval nem érint ez, de azt látom, rengetegen így boldogulnak és sokkal könnyebb nekik. A szakmai előrejutás is, az anyagi boldogulás is.
De közben, ha itt is olvasgatok, már azért egy utolsó k-nak mondanak nőket, mert az első randin a kávéját nem maga fizetné ki. Vagy, ha otthon nem szigorúan 50-50-ben mennek a kiadások, mert a barátja mondjuk kétszer annyit keres, mint ő.
Van aki elítéli, igen, de téged ez miért zavar? Itt akarod megmagyarázni, hogy ez így helyes?
Ha ez így lenne helyes, akkor a férfiak kb. 1 %-ának lenne csak barátnője.
Egyébként meg mindenki azt csinál, amit akar. Én nem irigylem egyiktől sem a dagadt, ronda, hájas milliárdos férjét. Én például biztos elhánynám magam, ha Lölö a közelembe jönne, más meg előadja, hogy ő élete férfija. Hát, egészségére.
4
Senki nem azert van egyutt a parjaval, mert anyagilag biztonsagot nyujt, ezer más dolog IS!!! fontos. A hangsuly az IS.en van, normálks nő, nem kezd csóró pasival
23.
Az alap, hogy a férfinek tökéletesnek kell lenni. Fordítva viszont ilyet elvárni... na az csúnya dolog.
"Nem ezt csinálják még nagyon sokan, csak éppen nem 30 milliós autóért, vállalkozás elindításáért, hanem mondjuk azért, hogy a férj adjon plusz pénzt, ha elfogyott anyukának a GYES összege már a hónap elején?"
Biztos sokan csinálják, de sokan vannak azok is, akik nem.
Itt kettévennék bizonyos dolgokat.
Én nem látom azt, hogy SOKAN elítélnék azt, ahogy ezek a nők élnek, amennyiben tényleg láthatóan egy szerető párkapcsolatról van szó... legalábbis online és a való életben együtt. Nyilván itt a gyk társkeresési problémák rovatban megjelenik a hangos megkeseredett kisebbség a pasik közül, akik váltig állítják, hogy csak az anyagiak miatt választhatták azokat a férfiakat a nők, mert ők maguk tökéletesek és csak a csóróságuk miatt maradhatnak hoppon... ezzel azt is állítják, hogy pénzes férfi nem lehet szerető, kedves, romantikus, és hogy őket nem lehet választani, ha az ember szerető párkapcsolatot akar :D. De én nem látom, hogy tömegével fikáznák azokat a nőket, akik jól elvannak a párjukkal, akkor sem, ha a férfi nem szegény.
És itt jön a DE. Hogy azért vannak nők, akik konkrétan aranyásók. Akiket nem is érdekel a férfi személyisége, akik hazudják a férfinak a szerelmet, akik nem jöttek volna össze a férfival, ha az 50.000-el kevesebbet keres... az tényleg elítélendő, ha vki hazudik másnak az érzéseiről anyagi haszonért cserébe. És sajnos látok ilyet a környezetemben - kedves férj annyira bele van bolondulva a nő gyönyörű külsejébe, hogy nem látja a fától az erdőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!