Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el sokan, ha valakinek egy kapcsolatban fontos a pénz, pozíció, esetleg úgy is házasodik?
Környezetemben alapvetően pozitív példák vannak.
Az egyikőjük így végezte el summa cum laudeval az orvosit, majd Amerikába ment ösztöndíjjal, a férje ingázott, amíg kint volt. Hazajött, megcsinálta a szakvizsgáját, a pasi létrehozott neki egy magánklinikát és hiába a 20 év korkülönbség, boldogok.
Egy másik a jogi egyetemen jött össze az egyik mentorával, nála is kezdett dolgozni, miután végzett. Ma már vezető partner az irodában, a férje betette az egyetemhez is.
Szintén egy másik lány MSc alatt megismerkedett külföldön egy férfivel, a pasi lakást bérelt neki, minden egyes hazaútját kifizette, mert hogy ne utazzon fapados járatokkal, ment hónapokig a se vele-se nélküle dolog, végül olyan értékű gyűrűt adott neki, mint a szüleinek az itthoni háza... Összeházasodtak, kint is élnek.
Ezek tényleg a "sikertörténetek", de nagyon sok lányt ismerek, akiknek pl. Pesten bérel így a barátjuk lakást, vagy van több lakása és beköltöznek az egyikbe. Egyik egyetemi barátnőmtől kérdeztem, hogy jutott be egy nagyon jó helyre, mint gyakornok. Erre mondta, hogy a barátja nagyon jóban van a cég igazgatójával, ő szólt neki, nem az egyetemen keresztül jelentkezett, mert nagy a túljelentkezés. Én még elsőéves vagyok, szóval nem érint ez, de azt látom, rengetegen így boldogulnak és sokkal könnyebb nekik. A szakmai előrejutás is, az anyagi boldogulás is.
De közben, ha itt is olvasgatok, már azért egy utolsó k-nak mondanak nőket, mert az első randin a kávéját nem maga fizetné ki. Vagy, ha otthon nem szigorúan 50-50-ben mennek a kiadások, mert a barátja mondjuk kétszer annyit keres, mint ő.
A legfontosabb kérdés az, hogy ezek a nők CSAK a oénz miatt vannak az adott férfival?
Ha ugen, akkor nincs mit szépíteni, aranyásók.
Ha viszont szeretik is a pasit, akkor ugyan miért baj, hogy anyagi megfontolás IS közrejátszott a választáskor?
Én sem áltatom magam azzal, hogy a pasim pusztán a személyiségem miatt szeretett belém. Azért gondolom közrejátszott a jó külsőm, ahogy nekem is fontis volt a vonzalom. Na és? Ettől most felszínesnek kell minősíteni?
Nyilván ha CSAK a külső vagy CSAK a pénz számít, az problémás. De mindig is számítottak és mindig is számítani fognak ezek a tényezők.
Nincs ezzel semmi baj, amíg
1. Nem lesz Narancsbőrös Mancikánál is elvárás, hogy neki nem lesz jó az Árufeltöltő Józsi, neki a Doktor Karcsi kell
2. Nem kezdenek el köpködni az olyan férfiakra, akiknek 25 évesen nincs saját, tehermentes lakásuk meg nettó milliás fizetésük
3. Nem verik magukat, hogy ők ÖNERŐBŐL milyen sokra vitték.
Mindenki azt csinál, amit akar,
csak azt ne tessék elvárni, hogy az "ezigazszerelemvolt" mesét is bekajáljuk hozzá.
Korrekt, win-win szitu volt.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!