Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás közben nem tetszik valami a másikban elmondanátok neki ? Vagy csak lekoptatjátok randi után ?
Akkor "kopunk le", ha a másik bánthat, mert az nem tetszik benne, hogy veszélyesnek látszik, indulatos, vagy ellenséges gondolatai véleménye van akármiről, nem ismeri a határokat beszélgetésnél és "sok", illetve akkor, ha bizarr "fogyatékos" kisugárzása van, akkor, mint a szél lelépünk.
Férfiak is, csak nőben ritkán találkoznak ilyesmivel.
Te miről beszélsz ember? Gergőnél nincs kockázat? Milyen kockázat? Őt nem érheti baleset? Egyáltalán hogy lesz egy balesettől valakinek nagyobb az orra? Ha meg már megműttette, akkor mit számít ez az egész, hiszen már nem nagy... Vagy úgy kezdi az ismerkedést, hogy "szasz Juli, 4 éve pofán vertem magam egy méhkassal és focilabda nagyságú lett az orrom, de nyugi már megműtötték"?
Szedd már össze magad és írd le normálisan, hogy mi a bajod.
#17 A kérdésedhez képest rosszak a példáid. Mondom, miért.
Ha valakit műtenek, előtte vagy utána van, az nem olyan dolog, ami nem tetszik a másikban, mint pl. ha agresszív, csúnyán eszik... stb.
Amiket te írsz, az nem az a kategória, hogy jaj, nem tetszik benned, hogy műtve leszel...
A tesóm párjának nem olyan rég meglazult, és kiesett/ki kellett húzni 2-3 fogát elöl. Nagyon zavarta, így a végleges pótlás előtt ideigleneset is kért, de így is volt némi idő, amíg „fogatlanul” volt. Ha nekem valaki így jönne randira, és elmondaná, hogy mi van, folyamatban van a pótlás, teljesen máshogy kezelném, mint abban az esetben, ha sz.rna bele, és azt lehetne valószínűsíteni, hogy hosszú ideje így van, és marad is fogatlan. Szóval, igen, van olyan eset, ahol érdemes mondani, hogy konkrétan mi van, nem végleges a jelenlegi állapot. Ugyanez pl. egy lábműtét után, ahol mondjuk utána sántít, bottal jár a delikvens egy ideig, de abszolút van esély a teljes felépülésre.
Amúgy nem csak ez a két véglet van, tiltás vagy részletes indoklás. Leírták már többen, nem szeretnék tovább ismerkedni, ez egy korrekt lezárás. Ismerkedési szakaszban nem kell indokolni, az párkapcsolatnál elvárható.
Amúgy nekem is furcsa a stílusod, kissé provokatív is. Ha randin is ilyen vagy, akkor én se a törött láb, kis vagy nagy orr stb. miatt nem folytatnám, hanem a kisugárzásod miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!