Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizás közben nem tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizás közben nem tetszik valami a másikban elmondanátok neki ? Vagy csak lekoptatjátok randi után ?

Figyelt kérdés
nov. 14. 07:40
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:
Randin tetszik a másik, de van olyan dolog, ami zavar. Elmondod neki őszintén, mégha megsértődhet akkor is, vagy jobb ráhagyni, és majd ghostolva a másikat lekoptatni szó nélkül randi után tiltással, nem válaszolással stb. lekoptató módszerekkel
nov. 14. 07:43
 2/21 anonim ***** válasza:
70%
Pontosabban miről van szó?
nov. 14. 07:56
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Első randi után nem állok neki magyarázkodni, egyszerűen megmondom, hogy nem szeretném folytatni. Semmivel sem lesz jobb, ha megmondom az okát, maximum megsértődik. A nem az nem.
nov. 14. 07:59
 4/21 anonim ***** válasza:
69%

Attól függ, hányadik randi és miről van szó... Kérlek, írj több részletet, épp ezért.

N

nov. 14. 08:23
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem közlöm, mert ami nekem nem tetszik, az másnak bejön. Emiatt nem fogom a másik önbizalmát rombolni. Hagyom a fenébe, aztán keressen mást.
nov. 14. 08:35
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Az miért nem opció, hogy egyszerűen, normálisan közlöd, hogy nem szeretnéd folytatni az ismerkedést? Miért kell bunkónak lenni mindenáron, miközben a másik semmivel nem bántott?
nov. 14. 09:07
 7/21 A kérdező kommentje:

"Miért kell bunkónak lenni mindenáron, miközben a másik semmivel nem bántott?"

Ma 10 emberből 8 szemét....

nov. 14. 09:13
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ma 10 emberből 8 szemét...."

És? Ehhez mi köze annak, aki nem volt veled szemét? Vagy te vagy a 8-ból az egyik?

nov. 14. 09:23
 9/21 anonim ***** válasza:

Minek mindanám el? Lehet ami nekem nem tetszik a másikban az egy másiknak meg pont az fog tetszeni.

Én nem akarok senkit a magam ízlésére formálni.

nov. 14. 09:28
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja am volz már olyan hogy egy pasival csak annyi bajom volt hogy ápolatlan a szakálla(néha leevett meg kócos meg ilyenek), javasoltam neki hogy szerintem jol allna neki ha megigazitattná, meg tök jó barber shopok vannak a szonszedom is odajár, erre végigsértődött és elkezdett engem szexuálisan sértegetni.

Bakker ezek után már nem csak a szakálla volt vele a bajom..

nov. 14. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!