Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizás közben nem tetszik valami a másikban elmondanátok neki ? Vagy csak lekoptatjátok randi után ?
Attól függ, hányadik randi és miről van szó... Kérlek, írj több részletet, épp ezért.
N
"Miért kell bunkónak lenni mindenáron, miközben a másik semmivel nem bántott?"
Ma 10 emberből 8 szemét....
"Ma 10 emberből 8 szemét...."
És? Ehhez mi köze annak, aki nem volt veled szemét? Vagy te vagy a 8-ból az egyik?
Minek mindanám el? Lehet ami nekem nem tetszik a másikban az egy másiknak meg pont az fog tetszeni.
Én nem akarok senkit a magam ízlésére formálni.
Ja am volz már olyan hogy egy pasival csak annyi bajom volt hogy ápolatlan a szakálla(néha leevett meg kócos meg ilyenek), javasoltam neki hogy szerintem jol allna neki ha megigazitattná, meg tök jó barber shopok vannak a szonszedom is odajár, erre végigsértődött és elkezdett engem szexuálisan sértegetni.
Bakker ezek után már nem csak a szakálla volt vele a bajom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!