Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Találtatok már itt párt ?

Találtatok már itt párt ?

Figyelt kérdés
10éve voltam itt utoljára, volt egy kapcsolatom és 2szex kapcsolat innen, más is volt hasonló szerencsében ? Vagy már ez nem egy aktív dolog

ma 01:37
1 2
 1/16 anonim válasza:
Attól függ mennyit lógsz fenn és hány emberre írsz rá priviben. Meg az is növeli az esélyeket, ha nő vagy. Mert sokkal több férfi megy bele ismerkedésbe, mint nő.
ma 05:05
 2/16 anonim válasza:

Alkalmit igen és volt egy kezdeményezés is egy ffi felől, de aztán eltűnt.

N

ma 05:18
 3/16 anonim válasza:
Párt nem, de az egyik legjobb barátomat innen "találtam"
ma 05:27
 4/16 anonim válasza:
Igen volt. Alkalmira jó a platform, de komoly kapcsolatra alkalmatlan.
ma 05:59
 5/16 anonim válasza:
Mindenre jó. Volt is, lesz is.
ma 06:20
 6/16 anonim válasza:
Nős vagyok.
ma 08:15
 7/16 anonim válasza:
Párt nem, próbálkoztam egy darabig,ellenben más dologra sikerült egy tökéletes partnert találnom, pedig nem is kerestem kifejezetten.
ma 09:08
 8/16 anonim válasza:
Hála istennek találtam már itt olyan palit, aki segített szorult helyzetemben.
ma 09:11
 9/16 A kérdező kommentje:
Csúcs
ma 09:16
 10/16 anonim válasza:
10 éve még nagyon más világ volt itt. 2020 óta nagyon elromlottak a dolgok itt is. Találhatsz végül is még mindig, de nagyon jó eséllyel futhatsz bele mindenféle hülyítésbe, lehúzásba, átverésbe, érzelmi rombolásba, kiégetésbe, tönkretételbe is helyette. Szóval légy óvatos!
ma 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!