Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bulikba lehet olyan lányokat találni akik csak szexelni akarnak?
Figyelt kérdés
26 éves vagyok még sose volt kapcsolatom de nem is érzem azt hogy szükségem lenne rá, viszont a szex az nagyon hiányzik. Egész nap szexelhetnékem van. Prostizást már próbáltam de nem jött be. Számomra egy alkalmi partner kellene. Interneten próbálkoztam de mindíg ugyanaz a vége. Vagy túl messze van vagy pár üzenet váltás után eltűnik még akkor is ha ő írt rám. Lehet hogy az üzenetem nem megfelelő de próbálok semmi creepy-t írni. Ha komoly témát vetettem fel az volt a baj ha egyből a szexre tértem át akkor meg az. Ami még rátesz egy lapáttal hogy egy közepes méretű vidéki városban lakom így a lehetőségek is korlátozottak. Úgy gondolom az egyetlen lehetőség ha egy buliba próbálkoznék. Lehet hogy ez is csak egy városi legenda hogy ott könnyűvérüek a csajok?nov. 12. 14:24
11/17 anonim válasza:
Akkor menjé' bulikázni aztán röhögtesd ki magad. Ha tényleg ezt akarod, mit tépjük mi a pofánkat itt?
12/17 A kérdező kommentje:
Szerintem így is úgy is kiröhögnének. Mindegy hogy barátnőt akarok vagy alkalmit. De miért foglalkozzak azzal hogy más mit gondol. A nagy számok törvénye alapján egyszer csak össze jön valami.
nov. 12. 19:21
13/17 anonim válasza:
Ha normális párkapcsolatot hozol össze, ott miért röhögnének ki? A párkapcsolat egyik alapja, hogy tiszteljük egymást.
Ezt most nem arra írom, hogy mindneképp keress párt, csak arra, hogy "mindenképp kiröhögnének".
De akkor hajrá, majd írd meg hogy sikerült!
14/17 A kérdező kommentje:
Ok
nov. 12. 19:47
15/17 anonim válasza:
Lehet, csak az a baj, hogy ha egyébként máshol sincs sikered az ismerkedésben, akkor ott sem lesz. Tapasztalat.
16/17 A kérdező kommentje:
Sose tudom meg hogy lenne-e sikerem ha meg se próbálom.
nov. 13. 11:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!