Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet találni fehérmájú huszonéves lányokat, akik imádnak szexelni és nem válogatnak, nem zavarja őket hogy csúnyácska vagyok?
Figyelt kérdés
2014. okt. 6. 20:51
3/9 anonim válasza:
it talaltam egyet....De nem adom ki :P
4/9 anonim válasza:
videkilanyok.com, rosszlanyok.com, dugniakarok.hu, megbszlak.hu, ezek közül nem tudom melyik a létező.
5/9 anonim válasza:
Sajna csak pirosmájúakat lehet... :(
7/9 anonim válasza:
ha nem fizetős lányokról beszélünk akkor erre maximum úgy adódna lehetőséged, hogy 20cm felett vagy és órákig áll mint egy karó! különben kizárt!
8/9 anonim válasza:
a legtöbb lánynak kellemetlen a 20cm, előző el van tévedve, de a kérdező is. semmi köze a partnerszámnak a külsőhöz :)
9/9 anonim válasza:
Vannak itt ilyen lányok?.. O.o 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!