Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudnám leküzdeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám leküzdeni a félelmeimet?

Figyelt kérdés

Bumble ön megismerkedtem egy lánnyal, és halad az ismerkedésünk. Többször randiztunk is, és beszélgetünk is gyakran Messengeren, tehát minden jó.

Viszont! Van bennem egy hatalmas belső félelem, ami a legutóbbi ismerkedésem okozott: a sztori röviden annyi, hogy ugyanígy mentek a dolgok, és a lány egy idő után kijelentette, hogy amúgy van barátja, és már akkor is volt amikor matcheltünk (ez még Tinderről volt). Akkor kicsit összeomlottam, az ismerkedési kedvem és bátorságom vissza is ugrott, majdnem egy fél évig nem mertem csinálni semmity csak most.

Az a félelmem, hogy ez most is bekövetkezhet, és ez a képzet egyszerűen nem hagy nyugodni.

Mit tennétek ilyen helyzetben? Vagy aki küzdött már ezzel, hogyan győzte le? Nagyon köszönök minden választ mert a túlgondolásom nem hagy nyugodni egyszerűen.

nov. 12. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
53%

Hát belőlem az ilyen félelmeket az kergette el, hogy sokat csalódtam a nőkben. A volt barátnőmmel való szakítás után már nem tudom komolyan venni őket. A nők értéke csökkent nálam.

Úgy vagyok vele, hogy ha egy nő menni akar, akkor menjen. Nem érdekel, mert egy rakás nő van a vilàgon, úgyis találok majd mást.

Szóval, ha kiderülne, hogy van pasija nem igazán zavarna. Ha meg dugtam is vele, akkor meg már egyáltalán nem érdeklene, hiszen mi dolgom még vele? Megvolt a szex, neki van valakije, hát akkor ennyi. Pápá.

Tiltás, törlés.

nov. 12. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem mindegy van e valakije? Azt nezd te meddig mehetsz el nála mik a határok és kész
nov. 12. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondd el neki ugyanezt lehetőleg személyesen, mint amit ide leírtál. Aztán vagy megnugszol, vagy kiderül az igazság.
nov. 12. 15:28
 4/4 anonim válasza:
Nem értem akinek van barátja az miért ismerkedik meg miért megy el randizni?
nov. 13. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!