Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira parókában?
Nagyon szeretem a parókákat, van belőle több is. A hajam rövid, pixie ha mond valakinek valamit. Tény, hogy ez áll az arcomhoz a legjobban. De néha jó egy kis változatosság. Szőke, barna, rövid, hosszú, egyenes, göndör, mindig máshoz van kedvem.
A barátaim és a kollégáim is tudják ezt, elfogadták, hogy én vagyok a kattant parókás pi.a.
Viszont: most elkezdett velem beszélgetni egy pasi, és lehet, a hétvégén találkozunk.
Most jön a dilemma. Azt ugye már tisztáztam vele, hogy sokszor hordok parókát, divatból. (Télen sapka helyett...) Nem tudom eldönteni, hogy melyik énem lesz a jobb.
1. Menjek természetes megjelenéssel? Kis smink, a (saját) rövid, festetlen hajam?
2. Topformában: a kedvenc hosszú szőke paróka, smink, alakformáló fehérnemű, ruha, magassarkú csizma? Nőies ruhákat hordok alapból, de nem kihívóakat.
Ebben az esetben egy tényleg szép nőként jelenek meg a randin, és ez is én vagyok. Szórakozni, kimozdulni általában így szeretek.
Nem hullik ki a hajam, rengeteg van, és alapból szeretem a rövid hajamat. Eddig, az elmúlt 2-3 évben, nem vettem észre, hogy ártott volna a paróka. Semmivel sem ártalmasabb, mint egy sapka. Van, hogy heti egyszer veszem fel, van, hogy hónapokig nem. De olyan is volt, hogy egy hétig minden nap ugyanazt hordtam.
Növeszteni nem szeretném, mert akkor két évig lenne minden nap xar a hajam, mire elég hosszú, hogy kinézzen valahogy. Azt én nem tudom kivárni, ez van. Nem vagyok az a türelmes típus.
Ráadásul egy jó paróka sokkal természetesebb, valódibbnak látszik, mint az olcsó hajhosszabbítás.
Van, hogy elfekszem a hajam, és csak azért teszek fel egyet, mert úgy gyorsabb.
Eddig a saját hajam festettem át pár havonta más színre. Szőkítés, színeltávolítás, kimosható színezők, festékek. Hol egyenes, hol hullámos, hol göndör: hajvasaló, csavarók, hajszárító, hővédő, hajlakk, hab, zselé. Soroljam?
Most a hajam is egészséges, hála a rendszeres vágásnak, a fejbőröm pedig teljesen helyrejött. Előtte ilyen körömnyi darabokban vált fel a fejbőröm, semmilyen korpásodás elleni sampon nem segített, vagy csak rövid ideig.
Az első parókám poénból rendeltem a temuról. Meg látni is akartam, hogy néznék ki most hosszú hajjal. Annyira jól állt, teljesen mint a saját hajam. Innentől nem volt megállás.
Én is szoktam hordani, csak nem parókát hanem csatos póthajat. A sajátom is szépen nő, de néha így hosszítom és dúsítom. Nem is látszik, hogy mű, és nem károsítom fonással meg hőillesztéssel a hajam :-)
#1 #4 vagyok
Az nem derült ki, hogy mit szeretnél a pasitól.
Ha egoboost, akkor 2.
Ha kapcsolat (akár laza is), akkor 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!