Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randira parókában?
Nagyon szeretem a parókákat, van belőle több is. A hajam rövid, pixie ha mond valakinek valamit. Tény, hogy ez áll az arcomhoz a legjobban. De néha jó egy kis változatosság. Szőke, barna, rövid, hosszú, egyenes, göndör, mindig máshoz van kedvem.
A barátaim és a kollégáim is tudják ezt, elfogadták, hogy én vagyok a kattant parókás pi.a.
Viszont: most elkezdett velem beszélgetni egy pasi, és lehet, a hétvégén találkozunk.
Most jön a dilemma. Azt ugye már tisztáztam vele, hogy sokszor hordok parókát, divatból. (Télen sapka helyett...) Nem tudom eldönteni, hogy melyik énem lesz a jobb.
1. Menjek természetes megjelenéssel? Kis smink, a (saját) rövid, festetlen hajam?
2. Topformában: a kedvenc hosszú szőke paróka, smink, alakformáló fehérnemű, ruha, magassarkú csizma? Nőies ruhákat hordok alapból, de nem kihívóakat.
Ebben az esetben egy tényleg szép nőként jelenek meg a randin, és ez is én vagyok. Szórakozni, kimozdulni általában így szeretek.
Kedves Kérdező!
Én mindig a természetes fazon híve voltam, hogy igenis már első alkalommal is a "csupasz" magamat mutassam, ne a talpig felcicomázott énem -bár az is én vagyok. Az majd jöhet később.
De ez mondjuk én vagyok :-)
"Menjek természetes megjelenéssel? Kis smink, a (saját) rövid, festetlen hajam?"
Igen.
Ez vagy te. És erre fog reagálni, aki meglát.
A többi dekoráció, játék. Ha az igazit keresed, legyél te is a saját magad igazija.
Azt tapasztaltam, hogy a férfiak erre viszont nem kíváncsiak. Hosszú hajjal (parókában, de teljesen természetes, nem venni észre) többen megnéznek, megszólítanak. Online is több like, és ez akkor is mutatja a helyzetet, ha egyébként nem érdekel a lájkok száma.
Nem meglepetés, hogy a hosszú szőke parókával néznek meg a legtöbben. Pedig nem az áll a legjobban, szerintem.
Írtam én, hogy mindig? Egyébként a néha jelenthet havonta kétszer, vagy hetente háromszor is és ha évek óta így csinál az mondhatni egyenlő a mindig szócskával. Ő maga leírta, hogy kattant picsa. Nos én egyetértek vele. Más nő megnöveszti a haját, befesti és kész. Ő meg parókákat hord ami baromira árt a hajhagymáknak. Amúgy ha tudja a pasas, hogy parókákat visel akkor viselje. Vállalja fel neki is, hogy nemhelyes.
#7 Rossz napod van? Vagy itt most már egymás sértegetése a divat?
Elég gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!