Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randira parókában?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randira parókában?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a parókákat, van belőle több is. A hajam rövid, pixie ha mond valakinek valamit. Tény, hogy ez áll az arcomhoz a legjobban. De néha jó egy kis változatosság. Szőke, barna, rövid, hosszú, egyenes, göndör, mindig máshoz van kedvem.

A barátaim és a kollégáim is tudják ezt, elfogadták, hogy én vagyok a kattant parókás pi.a.

Viszont: most elkezdett velem beszélgetni egy pasi, és lehet, a hétvégén találkozunk.

Most jön a dilemma. Azt ugye már tisztáztam vele, hogy sokszor hordok parókát, divatból. (Télen sapka helyett...) Nem tudom eldönteni, hogy melyik énem lesz a jobb.

1. Menjek természetes megjelenéssel? Kis smink, a (saját) rövid, festetlen hajam?

2. Topformában: a kedvenc hosszú szőke paróka, smink, alakformáló fehérnemű, ruha, magassarkú csizma? Nőies ruhákat hordok alapból, de nem kihívóakat.

Ebben az esetben egy tényleg szép nőként jelenek meg a randin, és ez is én vagyok. Szórakozni, kimozdulni általában így szeretek.

tegnapelőtt 12:07
A kérdező szavazást indított:
Természetes megjelenés
Kiöltözve, hosszú szőke hajjal
20 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%

Kedves Kérdező!

Én mindig a természetes fazon híve voltam, hogy igenis már első alkalommal is a "csupasz" magamat mutassam, ne a talpig felcicomázott énem -bár az is én vagyok. Az majd jöhet később.

De ez mondjuk én vagyok :-)

tegnapelőtt 12:12
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

"Menjek természetes megjelenéssel? Kis smink, a (saját) rövid, festetlen hajam?"

Igen.

Ez vagy te. És erre fog reagálni, aki meglát.

A többi dekoráció, játék. Ha az igazit keresed, legyél te is a saját magad igazija.

tegnapelőtt 12:23
 3/15 A kérdező kommentje:

Azt tapasztaltam, hogy a férfiak erre viszont nem kíváncsiak. Hosszú hajjal (parókában, de teljesen természetes, nem venni észre) többen megnéznek, megszólítanak. Online is több like, és ez akkor is mutatja a helyzetet, ha egyébként nem érdekel a lájkok száma.

Nem meglepetés, hogy a hosszú szőke parókával néznek meg a legtöbben. Pedig nem az áll a legjobban, szerintem.

tegnapelőtt 12:24
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
#3 Igen, nyilván felcicomázva figyelemfelkeltőbb mindenki. De az csak külsőség.
tegnapelőtt 12:27
 5/15 anonim ***** válasza:
27%
Parókát viselsz és nem félsz, hogy kihull a hajad? Szerintem nem vagy normális. Le lehet pontozni, de nem vagy az.
tegnapelőtt 12:29
 6/15 anonim ***** válasza:
36%
#5 Nem azt írta, hogy mindig, hanem hogy néha. Figyelj jobban!
tegnapelőtt 12:32
 7/15 anonim ***** válasza:
18%

Írtam én, hogy mindig? Egyébként a néha jelenthet havonta kétszer, vagy hetente háromszor is és ha évek óta így csinál az mondhatni egyenlő a mindig szócskával. Ő maga leírta, hogy kattant picsa. Nos én egyetértek vele. Más nő megnöveszti a haját, befesti és kész. Ő meg parókákat hord ami baromira árt a hajhagymáknak. Amúgy ha tudja a pasas, hogy parókákat visel akkor viselje. Vállalja fel neki is, hogy nemhelyes.

tegnapelőtt 12:35
 8/15 anonim ***** válasza:
55%

#7 Rossz napod van? Vagy itt most már egymás sértegetése a divat?

Elég gáz...

tegnapelőtt 12:39
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Most miért kötsz belém? Pontozz le mint írtam. Én csak egyetértek vele. Te neked van rossz napod inkább, vagy jólesik kötekedni. De többé nem veszlek figyelembe. :)
tegnapelőtt 12:43
 10/15 anonim ***** válasza:
Ha tud róla akkor légy parókában, vagy ahogyan te érzed. Azt én sem értem miért kell paróka, de hát ha neked úgy jó akkor úgy jó.
tegnapelőtt 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!