Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az mitől lehet, ha vki csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mitől lehet, ha vki csak magárol beszél és ha rólam van szó eltereli, vagy fordítva, csak rólam kérdez, magáról meg alig mond vmit?

Figyelt kérdés

Akár ismerkedésnél, randizásnál vagy kapcsolatban.

Vannak ilyen típusú pasik akikkel nem érzem az oda-vissza kommunikációt, mintha nem lenne kölcsönös az egész.

Példa ismerkedések:

- órákat beszélgetunk pl a munkájáról, bármiről róla, de ha én kezdek mesélni magamról, eltereli, kiszáll a beszélgetésbol hogy korán kell aludnia meg stb.

- vagy más pl magáról mindig csak anyit mond hát noat kajál tévézik, kb soha semmibe nem látok igy bele hogyan élhet mi egy napja mert mindig "semmi különös", ellenben engem meséltet beszéltet az en napomról, velem mik mennek, ergo ő szinte tudja mar a napjaim családom melom vagy bármi én meg annyit róla hogy dolgozik meg tévézik(és nincs több infom szinte semmi)

Ugyanezek kapcsolatban is akár

A pasi beszél szinte körülőtte forog a kapcsolat is, ha engem ért vmi amit kiöntenék pl munkahelyi konfliktus vagy bármi, közhelyekkel elintéz és elterel

- vagy ellenkezőleg, csak az én életemről van szó melo után éetem jön egész este velem van szinte együtt élünk de arrol pl amig dolgozom vele mi van, vagy ha nem velem van épp vele mi van, megint ezek mennek csak hogy tévézik melozik vagy ilyen semmik és a másikrol szinte nem tudok semmit caak azok a sztorik vannak meg amikor egyutt vagyunk. Pl voltunk haverokkal vagy hétvégézni meg ezek. De amikor nincs velem nem tudok kb semmit. Néha felhiv melobol sztorizni ugyan de ennyi. Pl ha hétvégén nem vagyunj egyutt akkor pl elmeséli anyuját vitte dokihoz.es ennyi(es nyilván nem ez az egész hétvégéje..)

ma 10:52
 1/4 A kérdező kommentje:
*jav most kajál, tévézik
ma 10:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első esetben titkolja a kilétét, a másikban pedig nem kíváncsi rád.
ma 11:05
 3/4 A kérdező kommentje:

De ezek kapcsolatban is ugyanezt a formát hozzák.

Ha nem erdeklem vagy titkolózik ia ezek igy mennek bele kapcsolatba/együtt élésbe is és még a kaocsolat "fővonala" is ez.

ma 15:34
 4/4 A kérdező kommentje:
*ia helyett: is
ma 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!