Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 randi egy férfival es egy másik elhív randira. Elmennél a másikkal?
Figyelt kérdés
okt. 31. 19:33
11/21 anonim válasza:
#9 alakuló randikat éppenséggel nem, majd akkor megtudják, ha komolyra fordul. Amíg én se tudom mi lesz, addig nem mondok róla senkinek semmit.
12/21 anonim válasza:
Hát nézd, jó esetben már az első randin tudja az ember, mit akar. Ha már egy 2. pasi lehetősége felmerült nálad, akkor az elsőt te csak talonban tartod.
13/21 anonim válasza:
Kérdés, hogy exkluzívak vagytok-e már. Jelezte már a férfi, hogy mik a szándékai, vagy megkérdezte már, hogy exkluzívak vagytok-e? Sajnos a feltételezés nem mindig helyes. Ő randizik másokkal?
14/21 anonim válasza:
13
Így van. Mit mond a pasi? Hol tartotok most? Mi történt eddig?
15/21 A kérdező kommentje:
Jövő időben sokat beszél rólunk de nem konkretizáltunk semmit
okt. 31. 20:25
16/21 anonim válasza:
Én simán elmennék. Persze nem kell senki orrára kötni. De szabad ember vagy.
18/21 anonim válasza:
Ennyire gáz barátaid vannak,hogy még bíztatnak is? Nekem tuti nem kellene olyan csaj, aki párhuzamosan egy másik pasival is randizik. Vagy ne hitegetsd a pasit, ha nem akarsz semmit tőle. Ennyit megérdemel 6 randi után. Mondjuk én már a 4.-en megdugtalak volna.
19/21 anonim válasza:
persze nyugodtan, és nyugodtan találkozhat közbe a másikkal. Nincs ebbe semmi, a nők általában ezt csinálják.
20/21 anonim válasza:
18# Mondjuk konkrétan semmit nem írt a kérdező, hogy miért bíztathatják, 6 randi alatt még nem derült ki, járnak-e, nem tudjuk, lefeküdtek-e, egyáltalán csókolóztak-e, beszélnek-e eleget a randikon kívül, milyen a férfi, lehet azért bíztatják, mert úgy látják, ez valami tökölős, link, hazudik, stb. De ha csak poénból, hogy persze randizgasson össze-vissza, mi van abban, majd eldönti ha lesz egyszerre 8 jelölt, hogy melyik a legjobb, az úgy tényleg gáz. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!