Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 6 randi egy férfival es egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 randi egy férfival es egy másik elhív randira. Elmennél a másikkal?

Figyelt kérdés
okt. 31. 19:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
#9 alakuló randikat éppenséggel nem, majd akkor megtudják, ha komolyra fordul. Amíg én se tudom mi lesz, addig nem mondok róla senkinek semmit.
okt. 31. 20:08
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
Hát nézd, jó esetben már az első randin tudja az ember, mit akar. Ha már egy 2. pasi lehetősége felmerült nálad, akkor az elsőt te csak talonban tartod.
okt. 31. 20:11
 13/21 anonim ***** válasza:
70%
Kérdés, hogy exkluzívak vagytok-e már. Jelezte már a férfi, hogy mik a szándékai, vagy megkérdezte már, hogy exkluzívak vagytok-e? Sajnos a feltételezés nem mindig helyes. Ő randizik másokkal?
okt. 31. 20:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

13

Így van. Mit mond a pasi? Hol tartotok most? Mi történt eddig?

okt. 31. 20:17
 15/21 A kérdező kommentje:
Jövő időben sokat beszél rólunk de nem konkretizáltunk semmit
okt. 31. 20:25
 16/21 anonim ***** válasza:
41%
Én simán elmennék. Persze nem kell senki orrára kötni. De szabad ember vagy.
okt. 31. 20:28
 17/21 anonim ***** válasza:
És szex volt már köztetek?
okt. 31. 20:48
 18/21 anonim ***** válasza:
Ennyire gáz barátaid vannak,hogy még bíztatnak is? Nekem tuti nem kellene olyan csaj, aki párhuzamosan egy másik pasival is randizik. Vagy ne hitegetsd a pasit, ha nem akarsz semmit tőle. Ennyit megérdemel 6 randi után. Mondjuk én már a 4.-en megdugtalak volna.
nov. 1. 07:43
 19/21 anonim ***** válasza:
0%
persze nyugodtan, és nyugodtan találkozhat közbe a másikkal. Nincs ebbe semmi, a nők általában ezt csinálják.
nov. 1. 08:11
 20/21 anonim ***** válasza:
18# Mondjuk konkrétan semmit nem írt a kérdező, hogy miért bíztathatják, 6 randi alatt még nem derült ki, járnak-e, nem tudjuk, lefeküdtek-e, egyáltalán csókolóztak-e, beszélnek-e eleget a randikon kívül, milyen a férfi, lehet azért bíztatják, mert úgy látják, ez valami tökölős, link, hazudik, stb. De ha csak poénból, hogy persze randizgasson össze-vissza, mi van abban, majd eldönti ha lesz egyszerre 8 jelölt, hogy melyik a legjobb, az úgy tényleg gáz. :D
nov. 1. 08:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!