Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen randiprogramnak tűnik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen randiprogramnak tűnik ez? Kora esti vacsora valamelyik jó hangulatú belvárosi étteremben, fúziós vagy keleti esetleg olasz konyha, beszélgetés. Randi előtt egy szál virág (preferáltan rózsa), vagy egy finomabb csoki, vagy mindkettő.

Figyelt kérdés

Ha olyan az étterem akkor természetesen borpárosítás is szóba jöhet. Mit gondoltok? Túl átlagos, snassz vagy azért vállalható kategória?

(Természetesen a pasi fizet, vagyis én).

ma 13:00
 1/7 jpeacefuler ***** válasza:
A rózsa jó lehet, de nem vörös, inkább rózsaszín, amit a randi végén adnák oda, megköszönve az együtt töltött időt. (A virág addig a kocsiban marad, ha van rá lehetőség)
ma 13:43
 2/7 anonim válasza:

Nekem tetszene, amit kitaláltál.

De ha rózsaszín rózsát kapnék, több randi nem lenne 😂

ma 16:03
 3/7 jpeacefuler ***** válasza:
Ok 😄. Csak azért nem gondolom jó ötletnek a vörös rózsát, mert az már tényleg egy jól kialakult szerelmi párkapcsolathoz jobban passzol, szerelmet, szenvedélyt, romantikát jelképezhet. A sárga irigységet jelképez, a fehér az idősebbeknek tisztelet, a lilát azt nem is tudom. Na mindegy, ez már bonyolult, akkor legyen valami más virág...😅
ma 16:50
 4/7 anonim válasza:

Jó, lehet rózsaszín is. Szép, meg cuki.

De én nem szeretem a középszerű dolgokat 🤣

ma 16:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyél ételszinezéket a pezsgőhöz, hogy rózsaszínű fingbuborékokat tudj eregetni. Nagyon eredeti és cseppet sem giccses ötlet, remélem első randi lesz!
ma 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint lehet hogy ez a túlzás kategória lenne ismerkedési szakaszban. De ez sokmindentől függ, ha nem erőltetett a dolog elsülhet jól is.
ma 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha már a legelején ezzel rukkolsz elő, később mi lesz?
ma 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!