Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/21 A kérdező kommentje:
Kétszer találkoztunk eddig.
Nem konkrét randizás volt, csak ismerősök vagyunk.
A második találkozónk után nem rögtön, de később írtam neki, válaszolt is, de felőlem nem érdeklődött.
Írhatok még neki vagy az nagyon nyomulás lenne?
tegnap 17:52
3/21 A kérdező kommentje:
Ő a férfi egyébként.
tegnap 17:52
5/21 anonim válasza:
én sem aki nem érdeklődik vagy félszeg azt el kell engedni, mert szenvedés lesz belőle, az elején már mindent lehet látni, de bedugjuk a fejünket a seggünkbe 🙈🙊
6/21 anonim válasza:
Amelyik pasi akar egy nőt, az tesz érte. Ennyi. Ha te még kezdeményezel is és még így se hajt rád, akkor mindenképp engedd el.
7/21 A kérdező kommentje:
Megtetszett,szimpatikus.:)
Jó lenne vele beszélgetni,de már megint én írjak rá.
tegnap 18:00
9/21 anonim válasza:
Én se írnék. Ha nagyon akarsz írj neki de szerintem nem érdekled.
10/21 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom már nyomulás lenne, ha megint írnék.
Köszönöm a tanácsokat! 🙂
tegnap 18:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!