Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizalmatlan férfi meg tud "változni"?
Randiztam valakivel 2x de bizalmatlan. Azt hiszi, hitte hogy nem mondok igazat mivel korábban sokszor csalódott másokban. Mondtam neki hogy így nem lesz jó. Azt mondta sajnálja, igazam van,
elnézést kér, szégyelli magát. Mit gondoltok erről?
Az ilyenek nem tudnak szeretni. Csak a holvoltálmitcsináltálkivelvoltálmiértkéstél témakörük van csak. Aztán meg a nemhiszemelhazudszlebuktálpislogtálközbenmegcsaltálkvavagy rész jön.
Te meg bizonygatsz mentegetőzöl bíztatod magyarázkodsz reménykedsz
Közben nyaralni se lehet vele meg békében vacsorázni se meg aludni se tőle.
Ezek úgy változnak meg, hogy ahogy halad előre a kapcsolat, úgy lesz egyre rosszabb.
NEMTUD !!!!!!!!!!!!!!!!!
Vagyis, ha dolgozik ÖNMAGÁN- van elég tudatos, hogy ez igy nem mehet tovább, mert szétszedi a kapcsolatait, önmagával nem őszinte ez a tipus, és rávetiti a másikra, vagy sok csalódások, de mindenképpen belső önmunka, és komoly mérgező személyiség
ha ilyenekhez vonzódtok akkor annak is dolga van önmagával rendesen, nem mindig a másikban kell keresni a szálkát, itt fel kell ismerni, hogy ha én ilyen emberhez vonzódom akkor nálam mi az amit meg kell változtatni.
ugyanis ezek lehetnek sémakémiák is, és tudatalatt futó negativ programok amivel dolgozni kell a kérdezőnek.
Dobdjad meg most!!
Egy ember jut eszembe, aki ezt tette, meg hasonlo dolgokat vetitett ki ram. O egy manipulativ, hazudozo, magaval se oszinte, kettos merceju, nulla eq-val megaldott nem tudja mit akar, de veled van a baj mindig alkat volt.
Kontrollmanias is volt, meg verbalisan bantalmazo, meg vagy gazlangolt vagy nagyon sulyosan felreertelmezett sokszor meg a reakciomat.
Megteheted, hogy meg ismerkedsz vele, de ha feljon meg valami gyanus, akkor hagyd ott.
Az ilyen szemely nem all keszen egy kapcsolatra. Nekem is vannak felelmeim ismerkedeskor, meg felek, hogy a masik ugyanazt teszi velem, mint a fentebb leirt szemely, de igyekszem nem kivetiteni a masikra, a kapcsolatra. Onnantol, hogy ez megtortenik mar ismetlodni fog szerintem. Egy dolog, hogy elmeseled, hogy x es y-t tettek es emiatt nehezebben bizol, meg egy masik hogy kivetited ezt valakire. Nem akarok elitelo lenni, de ha egyszer megtette akkor hidd el lesz meg rosszabb is.
Nekem olyat mondtak, hogy ne tunjek el, meg agressziv vagyok, mikor egyik se volt es folyamatosan masok megerositesere hagyatkoztam, hogy velem van e a gond most vagy felreertenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!