Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Szombaton megismerkedtem egy lánnyal bulizás közben, hosszasan beszélgettünk miközben megbeszéltük azt, hogy ezen a héten találkozunk, hogy jobban megismerjük egymást.

Ismerősök lettünk Facebookon és írtam neki, viszont nem válaszol. :D

Nem szeretném számonkérni, viszont kicsit idegesít :D

Ti írnátok neki mégegyszer vagy hagynátok?

okt. 30. 06:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ír, hàt nem ír. Ne legyél már ennyire érthetetlen. Lehet csak leakart zárni, erre te folytatod
okt. 30. 06:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer még ráírhatsz szerintem, de nem túl tolakodóan. Ha arra sem reagál, akkor hagyjad.
okt. 30. 07:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ha szeretne tőled valamit, az első üzidre is válaszolna, kb azonnal.

Vagy nem érdekled, vagy játszmázik, egyik se annyira jó alternativa. :D

Mondjuk azt sose értettem, miért nem egyszerűbb megmondani, hogy bocsi de nem akarok semmit, két perc lenne az életéből. Ha valaki értetlen ezután is, még mindig le lehet tiltani, de legalább az ember korrekt a másikkal szemben.

okt. 30. 07:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Hagynám.
okt. 30. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!