Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kúrelásra, keffentésre, baszcsizásra hanyadik randi a legalkalmasabb?
fogalmam sincs.. de fölösleges ez a számolgatás. nem ezen múlik.
Nem is kéne ezen gondolkozni. Hagyd hogy kialakuljon! Ha nem bírsz magaddal, vesd be a legjobb dumád, azt menj rá!
Lesz ami lesz..
Amúgy nősténye válogatja, 1-től házasságig
#5 Nem vagyok egyedül, 8 éve van párom, aki 6 éve a férjem és a gyerekem apja.
Jó nagy balfék akkor hogy ilyen nulla szexigènyű nővel kezdett.
Felnőtt embereknél szerintem nincs ilyen.
Akkor a leg alkalmasabb, amikor sor kerül rá...
Feleségemmel lassan 20éve vagyunk együtt, már 2 felnőtt gyerekünk van, ezt csak azért írom le, mert már hasonló kérdésnél kaptam meg, hogy feleségem egy ribi... nem nem az...
2004-2005szilveszterén találkoztunk egyforma metallicás polpnk volt, ezzel kezdtünk el beszélgetni a helyi rocker kocsmában, 15perc múlva pedig már történt aminek rörténnie kellett a női wc-ben.
Egyénfüggő. Ha nálam a 10. randi előtt csak érinted a szex, erotika témát, akkor következő randi 100%, hogy nem lesz.
Ezért vagy még mindig egyedül. Férfiak nem ezer év múlva akarnak dugni.
Az ilyenekből szokott 40 éves kor után előjönni a vadállat és fűvel-fával, mert ő ki akarja élni magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!