Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kúrelásra, keffentésre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kúrelásra, keffentésre, baszcsizásra hanyadik randi a legalkalmasabb?

Figyelt kérdés
Viccet félretéve, hányadik randin ideális először megtenni ezt? Melyik az, ami nem túl korai, nem túl késői?

okt. 29. 20:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
94%
#9 szóval te csak "vársz arra..", minden más tevékenység a szexen kívül csak unalmas időpocsékolás a másik féllel?
okt. 29. 21:27
 12/26 anonim ***** válasza:
81%
#10 Így van amúgy, a jó szexhez össze kell szokni
okt. 29. 21:32
 13/26 anonim ***** válasza:
62%
5 te meg sose fogsz.
okt. 29. 21:35
 14/26 anonim ***** válasza:
27%

fogalmam sincs.. de fölösleges ez a számolgatás. nem ezen múlik.

Nem is kéne ezen gondolkozni. Hagyd hogy kialakuljon! Ha nem bírsz magaddal, vesd be a legjobb dumád, azt menj rá!

Lesz ami lesz..

Amúgy nősténye válogatja, 1-től házasságig

okt. 29. 21:39
 15/26 anonim ***** válasza:
63%
#5 A férfiak szeretkezni akarnak. A kanos fiúcskák akarnak.. inkább csak szeretnének dugni.
okt. 29. 21:51
 16/26 anonim ***** válasza:
28%
Nekem az a tapasztalatom ha elsőre nagyon xar a szex az később se lesz sokkal jobb. De mindenki úgy választ párt magának ahogy akar, ez csak az én egyéni véleményem és tapasztalatom, mondjuk úgy több évtized tapasztalata.
okt. 29. 22:02
 17/26 anonim ***** válasza:
7%

#5 Nem vagyok egyedül, 8 éve van párom, aki 6 éve a férjem és a gyerekem apja.

Jó nagy balfék akkor hogy ilyen nulla szexigènyű nővel kezdett.

okt. 29. 22:05
 18/26 anonim ***** válasza:
11%

Felnőtt embereknél szerintem nincs ilyen.

Akkor a leg alkalmasabb, amikor sor kerül rá...

Feleségemmel lassan 20éve vagyunk együtt, már 2 felnőtt gyerekünk van, ezt csak azért írom le, mert már hasonló kérdésnél kaptam meg, hogy feleségem egy ribi... nem nem az...

2004-2005szilveszterén találkoztunk egyforma metallicás polpnk volt, ezzel kezdtünk el beszélgetni a helyi rocker kocsmában, 15perc múlva pedig már történt aminek rörténnie kellett a női wc-ben.

okt. 29. 22:31
 19/26 anonim ***** válasza:
37%
Majd azt a nő eldö ti. Mindenről a nő dönt, hogy lesz-e kapcsolat, hogy lesz-e szex, lesz-e gyerek, hogy lesz-e házasság, hogy milyen lesz az otthon melege.
okt. 30. 07:14
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Egyénfüggő. Ha nálam a 10. randi előtt csak érinted a szex, erotika témát, akkor következő randi 100%, hogy nem lesz.

Ezért vagy még mindig egyedül. Férfiak nem ezer év múlva akarnak dugni.

Az ilyenekből szokott 40 éves kor után előjönni a vadállat és fűvel-fával, mert ő ki akarja élni magát.

okt. 30. 08:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!