Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vélemények, egy próbát megér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemények, egy próbát megér?

Figyelt kérdés

Megismertem egy pasit, aki több éve elvált már vagy 7 éve, rendezett élete van, jó állása, a volt feleségnek is, aki szintén orvos.

A nő mar rég más pasival van, akivel együtt lakik.

A pasi meg azt mondja, hogy tartja a kapcsolatot még mindig az exével, de csak beszélgetés szintjén, mert sok evet éltek együtt (gyerek nincs) es nem fogja abbahagyni a beszélgetést valakivel akivel 14 évet élt.

Nagyon megviselte a válás, el is mondta.

Ennek ellenére lehet, hogy van szexkapcsolata más nővel, csak előadja a sebzett madarat, de akkor sem tiszta az exnővel a barátság, gondolom lelkizések, beszámolások egymásnak, miegyéb….

Pontosan nem tudom.

Vélemények?

okt. 29. 18:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsd el. Még mindig a volt nője után epekedik. A többi nőcske meg csak szexre van neki, ahogy te is csak ennyit jelentenél az életében. Max dugásra.
okt. 29. 18:21
 2/16 A kérdező kommentje:
Hogy tud epekedni valaki után aki elhagyta es mással él?
okt. 29. 18:23
 3/16 anonim ***** válasza:
64%

Nekem is vannak olyan pasik akikkel vagy kavartam már vagy jàrtunk is de még a gyerekeink is ismerik egymast es van kontakt.

Ezek olyanok hogy akármikor csetrintenék megkaphatnám. Csak épp nekem már nem kellenek. Frenzone ba süllyedtek elég erősen.

okt. 29. 18:33
 4/16 anonim ***** válasza:

*tizen és huszonéves kortól ismerősök vagy volt vmi anno és most feknottkorban is azok és öregkorban is azok lennének.

De a korral egyre zavartabbak sérultebbek durva.

okt. 29. 18:34
 5/16 anonim ***** válasza:

Felejtsd el. A múltban él a pasi.

Tapasztalat, ugyanilyen pasival hozott össze az élet egyszer, csak szórakozott és sirdogált az exe után.

okt. 29. 19:38
 6/16 A kérdező kommentje:

Megnéztem a nő profilját, isten megbocsásson, de nagyon rút, óriási orr, semmi frizura, semmi smink, vékony száj, még grimaszol is folyton, úgy néz ki mint “billgéc” nőbe.

Igaz DE nagyon sovány! Tehát ez azért plusz pont!

okt. 29. 20:03
 7/16 anonim ***** válasza:

Az ilyeneknek ha uj párja is lesz qddig az exe után sir aztán ha az uj dobja meg utána.

Ezeknek csak akkor érték egy nő ha az hátat fordít.

okt. 29. 20:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Az is lehet
okt. 29. 20:26
 9/16 anonim ***** válasza:
Lehet olyat tud a pun cija amit a tiéd nem, körbe spricceli a szobát olyanokat élvez🤷 Ezt csak Ő tudja egyébként.
okt. 29. 21:29
 10/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem feküdtem le vele eddig, mondjuk az én puncim se szétstrapált, sőt tudok vele szorítani stb. Ha már erről esik szó. És ha zacskót húz a fejére és úgy keféli, biztos tök jó lehet
okt. 29. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!