Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan férfival ismerkedek, akinek nemrég ment tönkre a házassága, honnan tudhatom, hogy túl van rajta és kész egy új kapcsolatra?
3
Hát ez sem igaz feltétlenül...
Nekem volt ilyen frissen szakítós férfi, sose említette az ex nőt, csak szimplán azt éreztem, hogy nyűg neki bármi is, amit én is szeretnék azért, hogy normális kapcsolat legyen köztünk. És persze abban vannak súrlódások is, meg minden.
Végül megelégeltem, hogy nem haladunk.
Végül a pasi is hazament anyuhoz, bár egy boldogtalan kapcsolat.
Sajnos ez később is előfordulhat. Egyik barátunk már 25 éve elvált, a gyereke felnőtt, családja van, de még mindig nyarvékol a volt felesége után. Ennek eredményeként egy nő sem marad meg mellette. Szerintem jobb, ha ejted ezt a fazont.
N
13
Bölcs döntés!
(És ez még nem zárhatja ki, hogy később fog keresni, ha nyugodtabb a légkör. Ki tudja.)
Épp most jött egy hasonló kérdés, olyantól aki belement egy ilyen nehéz szituációba:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Köszönöm!
Ezt a történetet elolvasva még inkább úgy érzem, hogy jól döntöttem.
Amúgy olyan fura volt,mert ahogy leírtam itt, hogy én ezt inkább hagyom, nagyon megnyugodtam, mintha egy nagy kő esett volna le.
17
Igen, nagyon kemény dió tud ez lenni. Vagy hát lottó 5-ös szint, hogy ez sikerüljön valakinek, jól kijönni a történetből.
Max sok türelem... önfeláldozás... Bizonytalan az egész.
Érdekes helyzeteket tud produkálni az élet...
Én nem voltam még házas (szerintem már nem is leszek koromnál fogva, meg más okból se), de egy "sima" kapcsolaton is sokszor nagyon nehéz túljutni. Azt el sem tudom képzelni, milyen lehet ha úgy kell lezárnod a házasságot, hogy te tényleg egy életre terveztél, szereted a másikat, van 2 csodaszép gyereketek, majd bumm, a lufi kipukad. És aztán nézd végig, hogy a másik pasival az asszony milyen boldog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!