Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha olyan férfival ismerkedek, akinek nemrég ment tönkre a házassága, honnan tudhatom, hogy túl van rajta és kész egy új kapcsolatra?
Ha már nem jut eszébe mindenről az exe, nem emlegeti.
Attól is függ, hogy mennyi ideig voltak együtt, de egyből új kqpcsolatba kezdeni vele nem egy jó ötlet szerintem.
Én minimum egy fél évet várnék.
Szerintem válás után 1-2 év, hogy legyen értelme komolyabban gondolkodni róla. Addig sajnos bármi megeshet...
- Te vagy a búfelejtő.
- Te vagy az EGYIK búfelejtő.
- Kibékülünk anyuval a gyerekek miatt.
- Nem tudja elfelejteni anyut.
- Nem tudja elfelejteni a sok szrságot, amit anyuval összeveszekedtek meg tépték egymást.
- Nem tud továbblépni, hogy anyu már mással van, megcsalták(?).
- Nehéz a gyerek-témát menedzselni és ebbe is kikészül.
- Marhára nincs se kedve, se energiája egy újabb kapcsolathoz.
stb hasonlók.
Nagyon kevés esély van arra, hogy ebből jó dolog süljön ki.
Láttam már néhány ilyen meggyötört férfit, ilyenkor inkább arról szól nekik, hogy jó valakivel lenni a fájdalom miatt, nem pedig arról hogy te mennyire érdekled... Ilyenkor nulla energiájuk van egy újabb nőhöz. Meg hogy biztos hiszti lesz, meg elvárás, vagy bármi olyan amiben sérült...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!