Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők csak akkor szakítanak ha van már egy másik jelentkező?
Ezt úgy a saját esetemben mint a környezetem, ismerőseim esetében is megfigyeltem. Általában egy ideig csalják egy sráccal a párjukat, majd szakítanak és összejönnek egyből azzal a sráccal.
Nincs sok empátia ott legbelül?
Valahogy az a fura, hogy nagyon is igazad van. Pont azok a nők csinálják ezt leggyakrabban, akik egy lelki bántalmazó mellett önbizalom hiányosak lettek, összetörtek, és félnek, hogy igaza van a pasinak, ők tényleg nem érnek egyedül semmit, nem tudnak boldogulni.
Viszont a kapcsolat ettől még xar, tehát ki akar lépni. Számára logikus, hogy egy másik kapcsolatba, ahol van kire támaszkodni. Hiszen "megtanulta", hogy egyedül nem életképes.
Ja, ha ekkorákat általánosítasz akkor én is folytatom: A pasi se szakít, pedig nem jó a kapcsolat, de jó neki, hogy anyja helyett anyja a barátnő, főz, mos, takarít, amíg a pasi számítózik, tök jó az ingyen cseléd, a pasik meg azért nem szakítanak soha, még ha uncsi is a kapcsolat, nem csoda, hogy a nő keres mást....
Fejezzük már be, hogy folyton nemekre mutogatunk. Az emberek nem egyformák. Én pl. sosem tettem azt, amit leírtál. Sokan meg igen, hát, ugye lehet úgy is választani, hogy a nő ne függjön a pasitól, mondjuk lakhatásban, anyagi biztonságban, és akkor nem marad ott, amíg nincs másik... de ha valaki így választ, akkor azt tudja, hogy így jött a nő, ne csodálkozzon má' annyira.
Nem tudom mi ebben olyan érthetetlen.
És a társfüggőség nem, nem itt kezdődik.
Emberek nem csak rossz, mérgező kapcsolatokban élnek amiből valamiért képtelenek kiszakadni.
Rengetegen élnek stabil, langyos párkapcsolatban...ami jó egészen addig amíg valaki nem érkezik aki ezt megbolygatja.
Adott egy több éves kapcsolat, kicsit kihűlt, kicsit unalmas, vannak problémák de szeretik egymást a felek és alapvetően jól megvannak.
Szakítani eszükben sincs, hiszen nem rossz a kapcsolat csak elért egy természetes fázisba ahol a szürke hétköznapok a jellemzőek.
Ha ebben a fázisban érkezik valaki valamelyik fél életébe aki erős érzéseket vált ki könnyen kibillentheti a szürke kapcsolat biztonságából.
Az izgalom, a pezsgés pont olyan mint a ragadozóknak a vérszag.
Nehéz ép ésszel gondolkozni és dönteni.
Tehát a feleséggel/férjjel jobb mint egyedül.
Az új nővel/férfival viszont jobb mint az előző társsal.
A saját környezetemben ezt a férfiak csinálták😶😶😶sajnos a saját bőrömön is tapasztaltam.
Tehát Miért van az, hogy a férfiak csak akkor szakítanak ha van már egy másik jelentkező????!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!