Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők csak akkor szakítanak ha van már egy másik jelentkező?
Ezt úgy a saját esetemben mint a környezetem, ismerőseim esetében is megfigyeltem. Általában egy ideig csalják egy sráccal a párjukat, majd szakítanak és összejönnek egyből azzal a sráccal.
Nincs sok empátia ott legbelül?
Hagyja a párjuk hogy pasizzon nincs belole probléma.
Bántalmazókkal akik viszont agyon is verik ha csak másra néz már ugy szakitanak, hogy senkije sincs kulonben már nem élne.
Ez egy olyan kérdés amire csak általánosítással lehet válaszolni, mert objektív felmérések nincsenek, szóval induljunk ki abból, amit tudunk: az egyedülálló anyákból. A nők akkor is simán lelépnek egy szar kapcsolatból, amikor nem hogy nincs senki kilátásban, hanem még a gyereknevelés is egyedül az ő nyakukba szakad.
A gyerektelen nőknél sztem csak simán alapból több a jelentkező, szóval ha ki is lépnek a kapcsolatból, akkor automatikusan ott áll a következő fütyi a sorban.
Akik ezt teszik,azok gyengék és tàrsfüggők.Viszont szerintem azért vagyunk egy páran,akiket senki más nem érdekelt, mégis kénytelenek voltunk kimondani a végét.Fel nem vett hívàsok,ignoràlt üzenetek, gúnyos megjegyzések,fel nem vàllalt kapcsolat,lelki, illetve fizikai bàntalmazàs-nem pedig egy harmadik fél pecsételte meg a kapcsolat sorsàt...
Talán voltak is sorszàmhúzók a soromban, valahogy mégsem làttam meg őket, érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!