Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy a nők csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők csak akkor szakítanak ha van már egy másik jelentkező?

Figyelt kérdés

Ezt úgy a saját esetemben mint a környezetem, ismerőseim esetében is megfigyeltem. Általában egy ideig csalják egy sráccal a párjukat, majd szakítanak és összejönnek egyből azzal a sráccal.

Nincs sok empátia ott legbelül?

okt. 27. 13:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
0%

Hagyja a párjuk hogy pasizzon nincs belole probléma.

Bántalmazókkal akik viszont agyon is verik ha csak másra néz már ugy szakitanak, hogy senkije sincs kulonben már nem élne.

okt. 27. 13:50
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Még jó, hogy a pasik nem csinálnak ilyet. Ők csak csalják a párjuk, nem számít se házasság, se gyerek, semmi. Bőven elég indok, ha a másik új, ezt a jelenlegi nem tudja megadni.
okt. 27. 13:52
 3/21 anonim ***** válasza:
9%
mert nem bírják az egyedüllétet
okt. 27. 14:03
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy olyan kérdés amire csak általánosítással lehet válaszolni, mert objektív felmérések nincsenek, szóval induljunk ki abból, amit tudunk: az egyedülálló anyákból. A nők akkor is simán lelépnek egy szar kapcsolatból, amikor nem hogy nincs senki kilátásban, hanem még a gyereknevelés is egyedül az ő nyakukba szakad.

A gyerektelen nőknél sztem csak simán alapból több a jelentkező, szóval ha ki is lépnek a kapcsolatból, akkor automatikusan ott áll a következő fütyi a sorban.

okt. 27. 14:09
 5/21 anonim ***** válasza:
87%
Kérdésbe bújtatott hamis állítás.
okt. 27. 14:10
 6/21 anonim ***** válasza:
35%
nem mind ilyen, de kapcsolatfüggőség (egyedül semmit nem érnek) és morális tartás hiánya
okt. 27. 14:12
 7/21 anonim ***** válasza:
44%

Monkey branching a neve.

🌴🐒🌴

okt. 27. 14:16
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem igaz. Illetve semmivel sem jellemzőbb, mint a pasikra.
okt. 27. 14:18
 9/21 anonim ***** válasza:
86%

Akik ezt teszik,azok gyengék és tàrsfüggők.Viszont szerintem azért vagyunk egy páran,akiket senki más nem érdekelt, mégis kénytelenek voltunk kimondani a végét.Fel nem vett hívàsok,ignoràlt üzenetek, gúnyos megjegyzések,fel nem vàllalt kapcsolat,lelki, illetve fizikai bàntalmazàs-nem pedig egy harmadik fél pecsételte meg a kapcsolat sorsàt...

Talán voltak is sorszàmhúzók a soromban, valahogy mégsem làttam meg őket, érdekes.

okt. 27. 14:20
 10/21 anonim ***** válasza:
58%
Logikus: csak a készbe hajlandóak sokan már belemenni.
okt. 27. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!