Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen lehet olyan nővel randizni aki.. hát magasabb szinten áll?
Engem az nem zavar, ha valaki szakmunkás, ha szereti a munkáját, jó benne, és anyagilag biztonságos környezetet tud belőle teremteni magának.
Engem az zavar nagyon-nagyon egy férfiban, ha nem tud helyesen írni, fogalmazni. :( Olyan igénytelen, aluliskolázott érzést kelt. Nekem fura lenne, ha ezt egy értelmiségi nő elfogadná.
Szóval javaslom, a vesszők, pontok után tegyél szóközt, és a 'visszafogott' egy szó.
Egyébként ha valaki 29 évesen még csak készül fogorvosnak, de láthatóan nem is keményen készül valami vizsgákra, vagy nem fogászaton dolgozik, hanem recepciós, akkor nem túl elkötelezetten tör a karrierútja felé. Ki tudja, fogorvos lesz-e, vagy te vagy kettőtök között a céltudatosabb törtető :)
Amúgy minden ismerkedés úgy kezdődik, hogy majd kiderül, érdeklitek-e egymást. Ne temesd előre magad, majd kiderül.
Természetes jelenség. Ha minden diplomás nő diplomás párt akarna nagy bajban lennének. A felsőoktatásban a nemek aránya 60-40% a nők javára.
Ez fordítva is igaz. ha minden szakmunkás férfi szakmunkás nőt szeretne szintén bajban lennének. Jóval kevesebb a szakmunkás nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!