Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kellemetlen lehet olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kellemetlen lehet olyan nővel randizni aki.. hát magasabb szinten áll?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy 29 éves nővel. Egyetemet végez,fogorvosnak készül.Édesapja sebész.Én sima szakmunkás vagyok átlagos családból,és neki esetleg ez nem lehet ciki?Tudja már mivel foglalkozom,társkeresős oldalról fedezett fel. Vissza fogott,elmondta ő is hogy rosszul sikerültek a kapcsolatai,meg dolgozik is recepciós átmenetileg. Én örülnék persze ha működne
okt. 23. 20:41
1 2
 11/17 Lady Beth ***** válasza:
100%
Nem jelent semmit csak légy önmagad.
okt. 23. 22:15
 12/17 anonim ***** válasza:
14%
Tul komoly hangvetelu lesz a beszelgetes.. olyan szak szavakat fog hasznalni amiket nem ertesz, mert a celja hogy dominaljon es minnel jobban megmutassa mennyivel okosabb nalad..
okt. 23. 23:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Na kérdező látod könnyű jobbnak lenni az átlagos gyakoris pasiknál, itt ez a színvonal :D
okt. 24. 00:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Jaj azt nem akartam meccs legyen itt😅,ártatlan kérdés volt csak.Megígérem ha oda kerül a dolog igyekszem ;)
okt. 24. 05:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Engem az nem zavar, ha valaki szakmunkás, ha szereti a munkáját, jó benne, és anyagilag biztonságos környezetet tud belőle teremteni magának.

Engem az zavar nagyon-nagyon egy férfiban, ha nem tud helyesen írni, fogalmazni. :( Olyan igénytelen, aluliskolázott érzést kelt. Nekem fura lenne, ha ezt egy értelmiségi nő elfogadná.

Szóval javaslom, a vesszők, pontok után tegyél szóközt, és a 'visszafogott' egy szó.

Egyébként ha valaki 29 évesen még csak készül fogorvosnak, de láthatóan nem is keményen készül valami vizsgákra, vagy nem fogászaton dolgozik, hanem recepciós, akkor nem túl elkötelezetten tör a karrierútja felé. Ki tudja, fogorvos lesz-e, vagy te vagy kettőtök között a céltudatosabb törtető :)

Amúgy minden ismerkedés úgy kezdődik, hogy majd kiderül, érdeklitek-e egymást. Ne temesd előre magad, majd kiderül.

okt. 24. 07:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Természetes jelenség. Ha minden diplomás nő diplomás párt akarna nagy bajban lennének. A felsőoktatásban a nemek aránya 60-40% a nők javára.

Ez fordítva is igaz. ha minden szakmunkás férfi szakmunkás nőt szeretne szintén bajban lennének. Jóval kevesebb a szakmunkás nő.

okt. 24. 08:44
 17/17 anonim ***** válasza:
18%
Ja itt a Gyakorin minden diplomás ostoba analfabéta, a segédmunkások meg a kalsszikus műveltség professzorai. Itt nem fogsz olyan válazdt kapni, hogy bizony jó eséllyel gondot okozhat a kettőtök közti különbség.
okt. 24. 08:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!