Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek írjak neki, vagy ez már halott ügy?
Társkeresőn láttam, hogy megnézte a profilomat többször is egy fiú.
Vagy nem mert írni, mert félénkebb típus, vagy túl messza lakom. Kb. 1-2 órányira lakunk egymástól. (Attól függ, hogy autó vagy vonat.)
A lényeg, hogy írtam neki és nagyon jól fogadta. Kb. 3 hete levelezünk, mert van amikor csak napi 1-1 levelet tudunk küldeni. Őneki és nekem is ilyen a munkám.
Felmerült, hogy találkozzunk hétvégén, és azt mondta, hogy nagyon szívesen, de ne a mostani hétvége legyen, mert most meg van fázva.
Szerintetek csak le akar rázni, vagy tényleg beteg?
Simán lehet, hogy beteg.
De én a helyedben megvárnám, amíg ő ajánl konkrét időpontot.
Nyilvan megkerdezheted javul e issza e a kamillateát.
En mondjuk hagynám az ilyeneket. En nem szeretem ha vki ilyen
Ez még kétes eset.
Lehet csak párjával van programja... kb pont ennyire ismered, szóval bármit találgathatunk, nem tudjuk meg az igazságot.
Én is épp taknyos vagyok, mint az állat, meg amúgy is épp terjed valami, szóval szerintem elég valószínű, hogy igazat mond.
Aztán persze bármi lehet, te “ismered” a levelezésekből.
Képcsere megtörtént már vagy pont most volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!