Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem lehet vitázni a nőkkel? Nem azt szeretik a nők, ha egy férfi nem egy bólogatos kiskutya? Vagy ezek szerint mégis ezt keresnek?
Max ha èrtetlen a másik. Én csak akor adom fel. Qz teljesen más ha fel is fogja vki amit mkndok és azokra az érvekre van ellenerve vagy más meglátása annak örülök is tul.képp hogy a téma kiterjeszthető, továbbvihető, többféle szempontból "értékelhető".
De nekem pasikkal eddig csak olyan vitákat engedtem el higy inkabb hagyjon amikor kiviláglott az is, hogy még a kérdést se érti, teljesen masról beszél, vagy az én érveimet fel se fogja stb.
Ezekkel nem tudok mit kezdeni, ha pár kör után is egymás mellett beszélünk csak el, én is csak lezárom. Néha ugy aha igazad van..(de nincs de már elfáradtam)és lépek tovább.
Mert nem jössz be nekik. Ha igazán szimpatikus, megnyerő, intelligens egy pasi, azzal nagyon szívesen vitázom. Ha alapból nem tetszik, akkor igyekszem lerázni, hogy ne kelljen vele sok időt tölteni.
Gondolom te az egyik gyakoris troll vagy, aki hetente nyolcvan ilyen jellegű kérdést kiír, és ez a személyiség a való életben is pont annyira irritáló, mint az online térben.
Nem kerülöm a vitát. Én pont azon dolgoztam, hogy ne álljak bele meddő vitákba.
Alapból vannak olyan pasik, akik nem vitatkozni akarnak, hanem kioktatni. Ez engem nem érdekel.
Vannak meddő viták, pl. ha mást gondolunk az abortuszról, egyikünk sem fogja meggyőzni a másikat.
Vannak idióta viták, hogy finom-e a rakott krumpli.
Vannak, akik *direkt* félreértenek, vagy személyeskednek, ez sem vezet sehova.
Kevés ember tud normálisan vitatkozni.
Viszont ha ezt mondják neked: "hagyjuk az egészet, nem illünk össze, ÉN ezt így gondolom, ennyi zárjuk le".
Akkor mi a szitu? Ismerkedsz és közben leállsz kötekedni, vagy jobban tudni?
" nem illünk össze, ÉN ezt így gondolom, ennyi zárjuk le" és sorolhatnám még a lekoptató szövegüket"
Hát bocs, de ismerkedés során, ha valami számomra fontos dologban más a véleményünk, akkor zárjuk le. Társat keresek, nem vitapartner. ARra ott vannak a barátok, ismerősök.
", hogy egy férfi véleménye eltér és újfajta tudással gazdagodnának"
H
", hogy egy férfi véleménye eltér és újfajta tudással gazdagodnának"
Húha, ezek szerint te alapból feltételezed, hogy a te véleményed a valós :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!