Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektem mik a legnagyob...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektem mik a legnagyobb green flagek egy férfiben?

Figyelt kérdés
Dolgok amik miatt már az első randin érzitek hogy ebből lehet valami.

okt. 19. 22:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha udvarias, humoros, férfias, képes udvarolni. Bizony!

Meg tud hívni egy üdítőre és nem sz@rja össze magát tőle!

okt. 20. 02:08
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kávéra
okt. 20. 07:20
 13/21 anonim ***** válasza:
76%
Udvarias, lovagias, határozott, tud bókolni, rendben van magával, az életével és ez sugárzik belőle. Mostani páromban az is green flag, hogy van egy 4 éves fia, akit nagyon szeret és akiről nagyon gondoskodik is. Ebből már tudom, hogy jó eséllyel az én gyerekemnek is jó apja lesz :)
okt. 20. 08:21
 14/21 anonim ***** válasza:
21%

10

Amúgy ja, személyiségre tudja azt nyújtani mint a chatGPT kinézetre pedig legyen gigachad... modern nők elvárásai.

okt. 20. 10:57
 15/21 anonim ***** válasza:
89%

- érzem, látom rajta, hogy intenzíven figyel arra, amit mondok és tényleg kellemesen társalgunk (vs láthatóan csak azért figyel, mert "illene", nem csatlakozik a témáimhoz, bambul, unatkozik, robotikusan kérdez vissza)

- jól nevelt, udvarias, szépen beszél a személyzettel, ha olyan helyen randizunk

- ha ő hívott meg, alapvetésként kezeli, hogy ő fizet az illemszabályok miatt, akkor is, ha felajánlom, hogy fizetem a részem (ha nem, akkor sem instant kuka, attól függően folytatnám vele azismerkedést, hogy milyen más red / green flageket látok)

- energiát fektet egy kellemes randi megszervezésébe (vs. netflix és chill)

- igényes a külsejére

- nincsenek hímsoviniszta megjegyzései

- összetettebb témákról is lehet vele beszélni

okt. 21. 13:15
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

15

Mert mégis ki vagy te, hogy fizettesd bárkivel is a részed, úgy, hogy lehet másnap már le is pattintod? Meg mégis ki vagy te, hogy tesztelgess msáokat azzal, hogy felajánlod hogy fizeted a részed, de valójában elvárod, hogy ő fizesse, és nyalja a talpad? Ha meg ragaszkodik a fizetéshez akkor meg sokszor az a baj, hogy nem elég férfi, könnyen eladja magát, stb.

Hihetetlen, hogy így felpontozták ezt a tipik kamuzós megjátszós típust.

okt. 21. 14:52
 17/21 anonim ***** válasza:
61%
16: alapvető illemszabály az, hogy aki hív, az fizet. A barátaimmal is ezt tartom - ha meghívok vkit, fizetem. Sajnos azért kell "eljátszani" ezt, mert ha egy nő követi ebben az esetben az illemszabályokat, el van könyvelve aranyásó ribinek (még akkor is, ha utána mindent felesben fizet, sőt akár még többet is).
okt. 21. 15:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Az a vicc, hogy nekem volt nem egy olyan pasim, aki nem keresett annyit, hogy ne kellett volna felezgetnünk. De én nem bántam, sőt mivel nekem volt kocsim, nekik nem, még furikáztam is őket, a végén mégis mindig ezek a pasik hagytak el engem, mert kevésnek érezték magukat. Mostani párom gazdag, sose enged fizetni, mindig jön értem kocsival és nemcsak, hogy jobban megbecsülve érzem magam, de nincs is probléma abból, hogy filléreskedni kell egymás közt.

okt. 21. 15:21
 19/21 anonim ***** válasza:

17

Annyira uncsi ez már. Az esetek többségében az emberek megbeszélnek közösen egy találkozást, nem a derült égből esik le egy random meghívás.

okt. 21. 16:42
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

17

Nem tudom milyen illem ez, nálunk baráti körben is alap, hogy mindenki a saját dolgait fizeti. Az együtt töltött időért kell együtt lenni, nem azért mert valaki állja a kajádat, ez így van rendjén.

okt. 21. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!