Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Nektem mik a legnagyob...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektem mik a legnagyobb green flagek egy férfiben?

Figyelt kérdés
Dolgok amik miatt már az első randin érzitek hogy ebből lehet valami.

okt. 19. 22:45
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%
Egyetlen dolog: első randin úgy beszélgetünk, mintha ezer éve ismernénk egymást.
okt. 19. 22:50
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Megfog az egész lénye. Nem akarom, hogy véget érjen a vele való beszélgetés. Iszom az összes szavát.
okt. 19. 22:53
 3/21 anonim ***** válasza:
28%

Ha feminista.

Nem kell feltétlenül annak vallania magát, de a lehető legnagyobb green flag az, ha hisz a férfiak és jők egyenlőségében.

okt. 19. 22:59
 4/21 anonim ***** válasza:
32%
A jők egyenlőségében én is hiszek! Több jogokat a jőknek!
okt. 19. 23:07
 5/21 anonim ***** válasza:
44%
Micsoda humorforrás egy félreütött betű. :D Látom az egyszerűbb lelkeket könnyű szórakoztatni…
okt. 19. 23:11
 6/21 anonim ***** válasza:
96%
Ha úgy jövök el a randiról, hogy milyen kár, hogy véget ért. Ehhez az kell, hogy gördülékenyen beszélgessünk órákat, legyenek nagyon hasonló elveink, tudjon hallgatni, de beszélni is, tudjunk elmélyülni témákban egymásra hangolódva.
okt. 19. 23:16
 7/21 anonim ***** válasza:
95%
Ha gördülékeny az egész találkozás és egy szempillantás alatt telik el a pár óra, amit együtt töltöttünk. Figyelmes, hasonló világlátásunk van és nem utolsó sorban türelmes. Empátia is nagyon sokat tud dobni a dolgokon.
okt. 19. 23:22
 8/21 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem nőgyűlölő az nekem is greenflag. Meg ha passzol a humorunk.
okt. 19. 23:40
 9/21 anonim ***** válasza:
95%
Figyel arra amit mondok és visszakérdez. Tehát érezteti azt, hogy nem csak hallgat hanem tényleg figyel :)
okt. 19. 23:41
 10/21 anonim ***** válasza:
33%
magyarán a cahtgpt bőven elég minden nőnek
okt. 20. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!