Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak miért félnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért félnek az izmos nőktől?

Figyelt kérdés

okt. 18. 19:02
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#9 mert komplexusos az összes, bántja a férfiasságukat és ez elég gáz
okt. 18. 22:51
 12/24 A kérdező kommentje:
Meg a baj, hogy lenézik a nőket, nem tudják elviselni, hogy egy nő is erős, azt akarják, hogy minden nő legyen gyenge, törékeny, buta, alacsonyan képzett hogy jobbnak érezhessék magukat nála.
okt. 18. 22:53
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, vannak bőven férfiak, akik nem így gondolkodnak a nőkkel kapcsolatban. Többek közt én sem.
okt. 18. 23:10
 14/24 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy milyen sokaknak van tévképzetük az izmos nőkről.

A kerek fenék szexi, ahhoz pedig kell izom. Sok férfinak tetszik a feszes, kicsit vastagabb comb is, ez szintén izom (igen, vannak, akiknek a vékony lábak tetszenek, de messze nem elhanyagolható a másik oldal sem mennyiségben). Illetve szintén előny, ha szülés után az esetlegesen szétnyílt hasizom visszaáll, amihez szintén kell a torna, az erősítés, tehát izom, plusz az erős, és kellően rugalmas hasizom a kialakulását is meg tudja akadályozni. Szóval valójában az izmos kart nem szeretik a legtöbben, meg azt, ha egy nő nagyon le van szálkásítva. De leszálkásítva nem sok nő tud létezni, mivel biológiailag magasabb a zsírszázalékuk, így sokkal nehezebb fenntartaniuk egy ilyen állapotot, mint a férfiaknak.

Egyébként az izomzat, bár a legújabb kutatások szerint hormonálisan ugyan aktív, de nem tesztoszteront termel, hanem olyan hormonokat, amik segítenek az inzulint szinten tartani.

A legtöbb nő pedig természetes módon nem lesz igazán izmos, hacsak nincs alapvetően tesztoszteron túltermelése, vagy egyéb hormonális problémája. Szóval ne a növekedési hormonokkal teletolt izmos nőt vegyük már alapul. Meg az olyanokat, akiknek erről szól a karrierjük.

Kérdésre válaszolva: sztereotípia. A férfiak nincsenek hozzászokva, hogy egy nő látható izom mennyiséggel rendelkezik. Én 8 éve edzek, javarészt saját súlyos edzéssel (gimnasztika), néha súlyokkal kiegészítésként. A legtöbben nem veszik észre, hogy izmos vagyok, ha nem feszítek, csak annyit látnak, hogy sportos alkatom van, definiált vállal, meg összességében feszesebb testtel, mint a korosztályomra jellemző. Pár ismerősöm van, akik néha megjegyzik, hogy nem szívesen kapnának tőlem egy pofont (nem mintha valaha is megpofoztam volna bárkit életem során), de ők tudják, hogy mennyit edzek, és hogy alkatomhoz képest erős vagyok... ami továbbra is vicces, mivel alacsony vagyok, és vékony. Tehát így is simán lenyomna egy átlag férfi erőben. Csak mivel körte alkatom van, ezért nyáron, mivel picit leszálkásodom, a kar izmaim látszanak, és ez ijesztő 🤷🏼‍♀️ Mert a kar izmok félelmetesek, HA látszódnak. Télen is ugyanannyi van, csak akkor nem járok futni, ami miatt picit magasabb a testzsírom, de úgy máris nem fenyegető.

Mondjuk engem annyira nem hat meg, ha tartanak tőlem. Szerencsére olyan férjem van, aki maga is sportol, így kifejezetten értékeli, hogy én is, és hogy ez látszik is rajtam. Ha ennek köszönhetően kevesebbet zaklatnak idegenek, nos, hála a jó égnek.

okt. 18. 23:26
 15/24 anonim ***** válasza:

Miért gyengeség az, ha mondjuk a nőies homokóra alkat jön be? Emiatt miért lennének lenézve a nők? Ehhez hogy társul az, hogy buta a nő vagy sem?

Kérdező, neked bajod van a férfiakkal és most ide jöttél sírni és károgni. Megértem, de akkor egy értelmesebb kérdésnél tedd ezt.

okt. 19. 00:18
 16/24 anonim ***** válasza:

Én nem félek az izmos nőktől, tetszenek.

Kifejezetten tetszik, ha izmos egy lány.

okt. 19. 01:53
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"#9 mert komplexusos az összes, bántja a férfiasságukat és ez elég gáz"

Tévedés.

Ha a férfiak jelentős többségének nem tetszel, akkor valószínűleg csak szimplán ronda vagy.

okt. 19. 07:32
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert bizony fél kézzel összetudja törni a "mogyorót".
okt. 19. 07:34
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy félek tőlük nekem ők jönnek be,az izmos erős határozott nők

33 F

okt. 19. 08:34
 20/24 anonim ***** válasza:

11-es Az valóban igaz, hogy egyes ferfiaknak bántja az önérzetét, ha egy nő bármiben is jobb nála. Ilyen az erő és az izmosság is.

Pl olvastam olyat, hogy egy pár vitatkozott valamin és szkanderrel döntötték el, hogy melyikőjük ötlete legyen megvalósítva. A nő nyert, a pasi meg teljesen magán kívül volt, úgy érezte eltört benne valami. Nem tudta feldolgozni, hogy ilyen megesett vele.

okt. 19. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!