Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik szerint: "FÉRFIAK FÉLNEK ERŐS NŐKTŐL",miért nem örülnek hogy félnek tőlük?
Miért nem jó az hogy olyan férfiak akik számukra teljesen érdektelenek, azok félnek tőlük?
Vagy ezt az egész dolgot úgy kell valójában érteni, hogy ezek az erős nők vonzónak tartanak bizonyos férfiakat, azok viszont észre sem veszik őket és erre mondják hogy a férfiak félnek erős nőktől?
Ennek a kérdésnek nincs értelme kérdező.
Nem tőlük félnek, hanem önmaguktól. Tudják, hogy kevesek azokhoz a nőkhöz, mert nincs önbizalmuk, nem eléggé érettek hozzájuk és kimagyarázzák azzal ők maguk, hogy a nők erősebbek pedig csak egészséges szinten magabiztosak, érettek.
# 1
ezt eddig csak nő szájából hallottam hogy férfiak félnek erős nőktől
Férfi ilyet még nem mondott.
# 1
meg ez a legjobb dolog ha félnek.
Féljenek csak. Inkább féljenek mint hogy més érzéseik legyenek nem?
# 4
nem teljesen mindegy, mi a franc van ezekkel a mindenre alkalmatlan férfiakkal?
Tudod van az a mondás hogy inkább féljenek tőlem ...
3
"Féljenek csak. Inkább féljenek mint hogy més érzéseik legyenek nem?"
Tudom, hogy nem vagy az, de ez egy kicsit ilyen "pszichopata logika".
Normális vagy-e? Gondold ezt át szerintem.
Szerintem nem a nők lettek erősek, hanem a férfiak lettek gyengék.
Egy "erős nő" is cuki barátnővé válik egy olyan pasi mellett, akibe halálosan szerelmes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!