Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Milyen az ideális,első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Milyen az ideális,első randi számotokra?

Figyelt kérdés

Lehet-e csók?

Engeditek-e a szexet az első randin?

Vártok el ajándékot?

Van alkoholizálás az első randin?

Mi az ideális helyszín, rendezvény számotokra? Étterem? Mozi? Koncert?

A random sétálás az elég?

Akár azt is leírhatnátok,hogy a párotok hogy csábított el titeket!

okt. 18. 13:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Haverok progranok típart hülyülés ilyesmik
okt. 18. 18:52
 12/18 anonim ***** válasza:
57%

3-as vagyok.

Még annyi, hogy ajándék nem kell. Nekem kapcsolaton belül se...persze jól esik de nem igazán érdekel.

Inni kb évi kétszer ha iszom...

okt. 18. 18:55
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
Undorodom ettől az "engeditek"-től. Nem, nem ENGEDEK semmit. Sem nem hagyok. Ha szexelek akkor azt csinálom mert azt akarom. Brutális hogy mennyi egybites nyomorult magyar pasi van akik mindenhol olyanokat írnak hogy miket kell engedni meg hagyni. Még véletlenül sem akarni/kívánni ugyanúgy, csak engedni és hagyni. Hányinger.
okt. 18. 18:59
 14/18 anonim ***** válasza:
57%

Jó olvasni, hogy nem vagyok egyedül az érzéseimmel, amiket 13-as írt. Olyan fura volt, hogy előtte az emberek válaszolnak, de nem üti ki náluk a biztosítékot, hogy mi ez a gondolkodásmód a kérdezőtől.

Számomra a kérdés kiírójának annyira kellemetlen a stílusa, hogy szerintem ideje lenne kicsit jobban magába néznie, és hogy miként tekint a másik nemre, mert ez így nagyon taszító!

Akkor csókolózok, amikor vágyat érzek rá és számomra megfelelő mértékben bizalmat érzek a férfi iránt, illetve erős érdeklődést a részéről. A szex hasonlóan. Nem futtatok kalkulációkat.

Semmit nem akarok engedni, hagyni, és egy férfi se így álljon már hozzá, hogy a nő ENGEDI, HAGYJA, elvár!!! Jézusom, kapj már a fejedhez! A kölcsönös jó érzésről és ismerkedésről kellene szólni a mindennek!

Számomra lehet bármilyen program, amit mindketten szeretünk és van benne beszélgetésre lehetőség. Nem várok ajándékot, de nagyon kedves, ha a férfi meglep, viszont csak akkor, ha ismer! Ha 1 hete ismerem Tinderről és hoz egy rózsát az első randira, amikor még az is lehet, hogy nem fog bejönni nekem, az nagyon, nagyon kellemetlen számomra.

okt. 18. 19:44
 15/18 A kérdező kommentje:

Az utolsó két kommentelők nagyon félreértette a kérdésemet.

Akár tetszik, akár nem, mindig a nő dönt arról, hogy lesz-e szex. Ezért használtam az "engedni" szót.

Érződik, hogy teljesen máshogy működik a férfi és a női agy... 😂 Semmilyen bántó szándék nem volt benne.

okt. 18. 20:46
 16/18 anonim ***** válasza:
38%
Nem mindig a nő dönt kishaver
okt. 19. 10:41
 17/18 anonim ***** válasza:
60%

"Érződik, hogy teljesen máshogy működik a férfi és a női agy"

Neeem, ezt ne vetítsd ki a többi férfire, ez a te nyomi agyad.

okt. 19. 16:02
 18/18 anonim ***** válasza:

"Akár tetszik, akár nem, mindig a nő dönt arról, hogy lesz-e szex."

Nem, párom pl nem akart megfektetni első randin, pedig már pár éve ismertük egymást. Már pár hónapja párként is együtt voltunk mire erre tértünk.

Amúgy mi első randin kivetítőn néztünk meccset (EB volt akkor), közben ittunk 1-1 sört és utána sétáltunk egyet. Ő hozott egy kis cserepes virágot nekem, de amúgy nem vártam volna el.

Én szeretem ha van valami program, de mint írtam mi már ismertük egymást. Nem is igazán kimondott randinak indult. Ahol alig ismerik egymást, ott szerintem egy kávé, egy sütizés bőven elég, nem kell hosszabb program.

okt. 19. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!