Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szimpatikus nektek az, ha egy férfi tud sütni, vagy főzni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 15:36
1/18 anonim válasza:
Neked szimpatikus, ha egy lány tud autót szerelni?????? Nha az a válasz a helyes!!!!!!
2/18 Moszuke válasza:
azt olvastam, hogy: ja.
22f
persze a könyvek nem feltétlen szent írások:)
4/18 anonim válasza:
Nagyon, nagyon szimpatikus. Legalábbis egy apának nagyon előnyös tulajdonság.
6/18 anonim válasza:
Első feltétel: Legyen normális férfi aki tiszteli a nőket, becsülje meg a párját és kész. Ha ez megvan nekem aztán mindegy, hogy tud-e főzni, sütni, mosni takarítani az illető.
7/18 anonim válasza:
mindenképpen előny, és természetesen jól is esik, ha főz nekem valami finomat, de nem elvárás.
9/18 anonim válasza:
Mivel a lányok ma már nem tudnak, ezért szimpatikus nekik :)
10/18 anonim válasza:
16:50! Ne általánosíts én igen is tudok :D
De ha pl valamiért nekem nagyon nehezemre esik főzni a nap végén vagy sütni, akkor nagyon jó,ha a párocska összedob valami egyszerűt. Amúgy mindig én főzök, de mindenórás vagyok (: és már nem mennek úgy a dolgok ( pl állni) mint régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!