Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most vajon red flag?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most vajon red flag?

Figyelt kérdés

Ismerkedünk, hülyülünk meg minden. És akkor ő előhúz egy ilyet a nagy semmiből, mutatom:

"És hogyha meg valakinek nem tetszik ahogy én élek, vagy ahogy dolgozom, vagy ahogy csinálom a dolgaimat, nem tetszik neki az alkatom, akkor meg abba bele fogom nyomni a kést!"

Én lefagytam. Ő azt írta utána hogy csak hülyül, csak viccel. Nem durva ez egy kicsit? Hanyagoljam inkább?

okt. 17. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Primitív vicc.

Én kerülném. De van akinek bejön biztosan.

okt. 17. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Gaz,h nem tud loni. Redflag.
okt. 17. 21:37
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
É nem várnám meg, hogy kiderüljön viccelt-e.
okt. 17. 21:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Fekete humor. Olyan, mint a láb. Van akinek van, van akinek nincs :)
okt. 17. 22:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is beszélgetek egy ilyennel akinek a történetei alapján még a magyar jog szerint is jocskán börtönben kellene lennie, de ha visszamondom amit mondott, vagy visszakérdezek hogy ez most komoly, akkor azt irja csak viccelt. Nem egyszer írta,mondta már ezt.

Én nem akarok vele kapcsolatot, szerintem te se akarj a tieddel. Nem lehet tudni mit mond viccből, mit komolyan. Ez a késes így elég durva.

okt. 18. 07:51
 6/8 anonim ***** válasza:
32%

Nem feltétlenül. Mis sokat csipkelődünk a párommal, szoktam neki mondani olyanokat, hogy "vigyázz, fogsz te még aludni", vagy ha éppen főzök, felhévom rá a figyelmét, hogy" kés van ám nálam" és hasonlók.

Természetesen ez csak viccelődés, egy bogarat nem szoktam lecsapni amúgy.

okt. 18. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:
50%
Primitív.
okt. 18. 09:22
 8/8 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem gáz, én inkább hagynám és keresnék egy udvarias, rendes, intelligens lányt.

Sajna minden viccnek van egy igazságalapja... Kellene a fenének egy bosszúálló nő.

okt. 18. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!