Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennétek 2. randira külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennétek 2. randira külföldre egy sráccal?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy sráccal, akivel volt egy randink. Ott felvetette, hogy hétvégén megy ki németországba kocsival és lenne-e kedvem vele kiruccanni. Nekem egyből bekapcsolt a vészjelzőm. Én vagyok paranoiás, vagy tényleg rossz ötlet lenne egy kvázi idegennel kimenni random Németországba? Ez nekem nagyon para.Tetszik a srác, de nem akarnék egyből külföldre menni vele. Szerintetek jól teszem ha nem megyek, vagy túlreagálom? 19L
okt. 16. 19:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék. Utazni egy idegennel 8 órát egy autóban mint "randi"? Ne már!
okt. 16. 21:58
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
Az ilyenek, mint a kérdező köztünk járnak. Ez a nem mindegy!!!
okt. 16. 22:21
 13/14 BeefEater ***** válasza:

Külföldön élek. Amikor Magyarországon élő lánnyal randiztam mindig én mentem hozzá az elején, pont azért, hogy ne merüljön fel olyan, amit itt előttem írtak.

Ha szimpatikus, akkor ajánld föl neki, hogy találkoztok, de neki kell jönnie.

okt. 17. 14:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Ne menj szerintem, azért ez így még para az elején. Persze lehet csak szimplán ilyen laza a fiú, és nem gondol semmi olyanra.

Valami olyasmivel terelném, hogy szuper ötlet és tegyétek el akkora, amikor picit jobban ismeritek egymást! Ez a biztos. :)

okt. 18. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!