Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennétek 2. randira külföldre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennétek 2. randira külföldre egy sráccal?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy sráccal, akivel volt egy randink. Ott felvetette, hogy hétvégén megy ki németországba kocsival és lenne-e kedvem vele kiruccanni. Nekem egyből bekapcsolt a vészjelzőm. Én vagyok paranoiás, vagy tényleg rossz ötlet lenne egy kvázi idegennel kimenni random Németországba? Ez nekem nagyon para.Tetszik a srác, de nem akarnék egyből külföldre menni vele. Szerintetek jól teszem ha nem megyek, vagy túlreagálom? 19L
okt. 16. 19:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
85%

Az a baj, hogy ez nagyon gyanús, darabokban fogsz visszajönni. Ha visszajössz.

Rosszabb esetben "postáz" az arab haveroknak, ő zsebrerakja a 40.000 eurót, te pedig ott már vert helyzetben vagy... "Kalandod véget ért!"

Szóval inkább ne. Lehet paranoia, de inkább a gyanú, mint a fájdalmas végzet.

okt. 16. 19:09
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mennék, de ezt neked kell tudni mit akarsz.
okt. 16. 19:10
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Lehet csak jó szándékból hívott, de nekem ez akkor is túl gyors lenne, hiszen alig ismered és ez egy elég hosszú program lenne második randira (meg nem árt óvatosnak lenni). Ha nem érzed komfortosnak, hogy menj, akkor mondj nemet. De ilyenkor szerintem jó, ha te javasolsz helyette valami mást, hogy érezze, ez nem egy visszautasítás és szívesen folytatnád az ismerkedést, csak ezt nem szeretnéd még.
okt. 16. 19:12
 4/14 anonim ***** válasza:
23%

Nekem nem a para igrana be elsokent hanem mivel vannak kint ismeroseim már szervezném is hozzájuk is ki az utat plusz néznék állásokat lehet beregiznék a kinti munkaugyibe is szoval azon agyalnék hogy lenne a dolgom tervem ötletem kint amire pont kapóra jönne esetleg az hogy kivisz.

Vagy ezáltal megismerhetem e az ő kinti munkahelyét haverjait életét szuleit vagy akikhez ki akar vinni.

Szoval nekem a miértje lenne az első a dolognak hogy miert kene nekem vagy jönne kapóra Németo-ba egy út.

Aztán ha nincs miértje(nem erdekel munka nem intézek semmit nem akar bemutatni senkinek nincs oktober fest se) csak annyi hogy en szórakoztassam az úton??? Hát már labilisabb lenne a dolog hogy akarok e menni.

De azzal kezdek minden ilyet amugyis hogy a rendszámot átkuldöm a szüleimnek, de amugy van rendőr meg nyomozó ismerősöm is.

Plusz ha pl vmi 60 kilos huszéves sracrol van szó valahogy nem tudnám pszichopatanak se nézni de ha vmi munkáscsávóról is lenne szó, azt se.

De azért nem bánnám ha nem kettesben kéne utazni. Hanem jön akárki is velünk.

Plusz nyilvan nem masnap lenne az ut tehat az ut elé betennék még 2.3. Randit hogy minel több infot tudjak. Hol lakik kivel él ismerem az anyját haverját barátait törzshelyét stb

okt. 16. 19:12
 5/14 anonim ***** válasza:
85%
Idegenek autójába beszállni mindig nagy kockázat. Főleg ha még országon túl is mennétek, ki tudja valójában hova. De ezt neked kell tudnod és mérlegelned. Ha mégis mennél vele, feltétlen tegyél óvintézkedéseket, pl amiket a 4-es is példaként mond.
okt. 16. 19:21
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
#5 a 4-es egy idióta. Lenyomott egy tök értelmetlen agymenést. Az hogy milyen rendszámú kocsival vitt egy idegen külföldre az nem véd meg semmitől, legfeljebb a hullám és a gyilkosom gyorsabb megtalálását segíti elő.
okt. 16. 19:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Looool, nem.
okt. 16. 19:40
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt dolog. Amúgy én elsőre se mennék.
okt. 16. 20:56
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd 1-2 hónap járás után, amit megelőzi jó pár randi. AKkor.
okt. 16. 21:11
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó ötlet, hogy majd egyszer elmenj a pároddal külföldre kiruccanni. De ő nem a párod még. Ő egy idegen. Én nem mennék.
okt. 16. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!