Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők! Mennyi pasi udvarol nektek jelenleg aktívan, aki bármikor kapcsolatba lépne veletek ha írnátok neki hogy oké, csináljuk?
Ez nem Murphy, ez az, hogy tele a hócipőm azzal, hogy sok fiú a tiktokos baromságokat ismételgeti ahelyett, hogy hallgatnának a nőkre.
Nem, nincs minden nő előtt sor, pláne nem kapcsolatra. Ezt valamiért nagyon ignorálod, pedig a kérdező világosan leírta, hogy kapcsolatra.
Itt lehet én tévedek, mert soha nem volt egyéjszakásom vagy szexkapcsolatom, ezért én normális, "építsük-együtt-az-életünket" kapcsolatra gondolok. Ilyenből szerintem baromi kevés embernek van egy telefonhívásnyira.
"Csak annak nem udvarolnak aki elzárkozik a vilagtol."
Aha. Mesélj még nekem. Mikor nyáron konkrétan már vadászni jártam (nem szórakozóhely, de némileg hasonló), annyira "elzárkóztam", és még így sem. Rám sem néztek, nemhogy hozzám szóltak vagy pláne udvaroltak volna.
(4. voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!