Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szingli nők! Mennyi pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli nők! Mennyi pasi udvarol nektek jelenleg aktívan, aki bármikor kapcsolatba lépne veletek ha írnátok neki hogy oké, csináljuk?

Figyelt kérdés
okt. 16. 14:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Csak ez valahogy olyan murphy hogy akiknek a legnagyobb a szája pont azok nem tudnak gükörbe nézni a végén.
okt. 16. 19:16
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
*tükörbe
okt. 16. 19:17
 23/26 anonim ***** válasza:
77%

Ez nem Murphy, ez az, hogy tele a hócipőm azzal, hogy sok fiú a tiktokos baromságokat ismételgeti ahelyett, hogy hallgatnának a nőkre.

Nem, nincs minden nő előtt sor, pláne nem kapcsolatra. Ezt valamiért nagyon ignorálod, pedig a kérdező világosan leírta, hogy kapcsolatra.

Itt lehet én tévedek, mert soha nem volt egyéjszakásom vagy szexkapcsolatom, ezért én normális, "építsük-együtt-az-életünket" kapcsolatra gondolok. Ilyenből szerintem baromi kevés embernek van egy telefonhívásnyira.

okt. 16. 19:21
 24/26 anonim ***** válasza:
És tudok tükörbe nézni. Amit megteszek, azt nem szégyellem, ami miatt szégyenkeznék, azt nem teszem meg. Ilyen egyszerű.
okt. 16. 19:22
 25/26 anonim ***** válasza:
78%

"Csak annak nem udvarolnak aki elzárkozik a vilagtol."

Aha. Mesélj még nekem. Mikor nyáron konkrétan már vadászni jártam (nem szórakozóhely, de némileg hasonló), annyira "elzárkóztam", és még így sem. Rám sem néztek, nemhogy hozzám szóltak vagy pláne udvaroltak volna.

(4. voltam)

okt. 16. 20:10
 26/26 anonim ***** válasza:
Olyan sosem volt, hogy konstansan udvarolna nekem vki meg haptákban állna a sarokban arra várva, hogy azt mondjam neki, "gyere szívem, most már veled akarok lenni"... legalábbis olyan nem, akiről tudom. A való életben (tehát nem gyk-n vadidegenek egy egymondatos válaszomra, nem társkeresőn) az elmúlt mondjuk 5 évben, ha a bulikban mindenkihez odamenő kanegerek nem számolom, kb. 7-8 normálisabbnak tűnő férfi próbálkozott (tehát nem részegen káromkodva ocsmánykodó csöves meg perverz papa).
nov. 25. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!